b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Vajon ma is pontokat hullajt a Fradi?!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Fradi! (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A 14. fordulóban a MOL Fehérvár FC ellen az utolsó pillanatokban hullajtott pontokat a Fradi és ma ismételten egy igencsak kellemetlen rivális vár a hazaiakra, ugyanis a Paks ellen lépnek pályára a Groupamában.

Nem kérdés, hogy ma is a Fradi számít a győzelemre esélyes csapatnak, hiszen hazai pályán játszanak, igazából majdnem minden kulcsjátékosuk bevethető és a Paks ellen azért minden esélyük adott arra, hogy bezsebeljék a győzelmet. Ettől eltekintve a Waltner Róbert által irányított együttest nem írnánk le, hiszen a paksiak idén is nagyon gólerősek, de ugyanazt a hektikus teljesítményt produkálják, mint az előző kiírásban. Úgyhogy benne lehet a paksiakban a meglepetés, de őszintén szólva a Fehérváron elhullajtott pontokat a Fradi, ma biztosan szeretné begyűjteni és ennek megfelelően egy kiváló mérkőzésre számítunk az összecsapáson. A hazai játékosoknak leginkább a helyzetkihasználásban kell javulni, hiszen a MOL Fehérvár FC ellen is rengeteg ziccert puskáztak el és többször a kapufát sikerült csak eltalálniuk. Ha pedig ennyi helyzetet elpazarolnak, akkor a futball íratlan törvényében mindig is benne volt, hogy a meccs végén megbosszulja majd magát mindez. Hazai pályán tehát egy nagyon motivált Ferencvárosra számítunk, akik vélhetően ma megszerzik a három pontot!

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

FŐDÍJ: ADIDAS VB AL RIHLA PRO LABDA
2. ÉS 3. HELY: A NYERTESEK ÁLTAL VÁLASZTOTT FOCIMEZ!
4.-10. HELY: 1 HAVI FULL PACK ELŐFIZETÉS

Ferencvárosi TC - PaksFogadási határidő: 18:15

Ami tehát egyértelmű, hogy egy igencsak motivált Fradira számítunk. Ugyan kellemetlen ellenfél tud lenni a Paks, de szerintünk ma a legtöbb helyzetét gólra fogja váltani a Fradi és ennek köszönhetően, akár több góllal is nyerhetnek a zöld sasok. Úgyhogy mi a hazai győzelemben bízunk és a Ferencvárosi TC -1.0-ás ázsiai hendikepjére kötünk fogadást. A felek múltjában ez a tipp elég sokszor zárt volna sikerrel és, ha ma nem pocsékolja el a ziccereit a hazai csapat, akkor ténylegesen Groupama közönsége előtt hozni kell legalább két góllal a meccset. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Ferencvárosi TC -1.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: