b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Vajon képesek lesznek ismét pontot szerezni Dzsudzsákék?!

Dzsudzsák ma is betalálhat! (Fotó: www.dvsc.hu)

2022-09-10190

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Paks és a DVSC találkozik egymással! 

Egyik csapat sem örülhet a jelenlegi helyezésének, hiszen a hazaiak a hatodik pozícióban, míg a vendégek a nyolcadik helyen állnak. Persze itt a szezon elején nem szabad sok következtetést levonni a helyezésekből, de ami egyértelműen látható, hogy két gyenge védelem és viszonylag két gólerős támadósor fog egymásnak feszülni szombat délután. Sok kérdés merült fel a paksi oldalon Bognár György távozása után, ám úgy tűnik, hogy Waltner Róbert könnyedén megtalálta a közös hangot a játékosokkal és ennek köszönhetően a Paks ugyanolyan gólerős csapat tudott maradni, mint az előző szezon során. A hazaiak erőssége tehát továbbra is a támadásokban rejlik és a védekezést láthatóan Waltner Róbert sem tudta megoldani, ugyanis a zöld-fehér mezes együttes az egyik legtöbb gólt kapta a bajnokságban. A DVSC az előző fordulóban nagy meglepetést okozott, mivel a MOL Fehérvár FC ellen összejött számukra az idénybeli első győzelem. A hajdúsági együttesnél ugye a találkozót megelőzően edzőváltás volt és ideiglenesen Dombi Tibor és csapata irányítja a Dzsudzsák Balázs által fémjelzett együttest. Dombi debütálása pedig elég jól sikerült és, ha képes lesz ugyanilyen küzdőszellemmel a pályára lépni a Loki, akkor bizony ismét összejöhet a pontszerzés az együttesnek!

Paks - DVSCFogadási határidő: 15:30

Nem gondoltuk túl ezt a mérkőzést és egyfajta sablontippre fogadunk ismét a Paks meccsén. Gyakorlatilag két gyengébb védelem és viszonylag két gólerős támadósor csatája lesz ez, amiben így mindenképp borítékolva vannak a találatok. A paksi együttest a 2021/2022-es kiírásban is rendre favorizáltuk a gólokkal kapcsolatosan és ez idén sincs másként. Az együttes eddigi bajnokijain szinte kivétel nélkül mindig “zöldült” a gólváltás és a 2.5 gól feletti opció is. A Loki meccsein azért jóval kevesebb gól esett, de mivel a Paks otthon lesz, így korántsem olyan biztos, hogy most kihúzza egy kapott góllal a DVSC. Úgyhogy mi a gólváltást szemeltük ki ezen a találkozón és erre kötünk fogadást! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.58

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: