b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Újpestre látogat a Puskás Akadémia!

Ma is pontokat szerezhet a Puskás! (Fotó: MTI)

Az OTP Bank Liga 13. fordulójának vasárnapi játéknapján az Újpest és a Puskás Akadémia is összemérheti az erejét.

Alapvetően teljesen más szezont futnak a csapatok. Amíg az Újpest továbbra is a 11. helyen áll és 12 fordulót követően mindössze 3 győzelme van a csapatnak, addig a Puskás Akadémia, ha ma képes győzelemmel zárni, akkor akár a 3. helyre is felléphet. Az előző fordulóban egyébként mindkét csapat vereséget szenvedett, de amíg a Puskás Akadémia egy folyamatosan javuló tendenciát mutat és a vereséget a liga legerősebb csapatával szemben (FTC) szenvedték el, addig az Újpest csapata hétről-hétre csak szenved az NBI-es riválisai ellen. Egyszóval nincs könnyű helyzetben a hazai együttes és véleményünk szerint a Puskás Akadémia ellen is elég kevés esélyük lesz a győzelem megszerzésére.

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

B&WTIPS ALKALMAZÁS

INGYENESEN ITT TÖLTHETED LE!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

Újpest - Puskás AkadémiaFogadási határidő: 15:00

Az Újpest otthonában mindig nehéz a pontszerzés, de az mindenképp sokat elárul az idei teljesítményükről, hogy a Szusza Ferenc Stadionban mindössze kétszer ünnepelhettek győzelmet az eddig lejátszott hét mérkőzésükből. Ugye Puskásnál volt több probléma is a szezon elején, ám úgy tűnik, hogy ezek a problémák megoldódtak és azért az utóbbi fordulók szinte mindegyikén képes volt pontot, vagy pontokat szerezni az együttes. Ha az idegenbeli szerepléseket tekintjük, akkor az utóbbi öt túrán rendre összejött a pontszerzés számukra. Egyszóval mi inkább a Puskás Akadémia győzelmében látunk értéket és kihasználjuk a fogadóirodák szorzóit. A fogadásunk a Puskás Akadémia +0.0-ás ázsiai hendikepjére vonatkozik! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Puskás Akadémia +0.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.68

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: