b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Trabzonspor elleni győzelem után, jöhet a Kisvárda?!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Fradi! (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

2022-09-11204

Csütörtökön igazi csapatként küzdött a Ferencvárosi TC a Trabzonspor ellen az Európa-ligában és meg is lett az eredménye, hiszen 3-2-re nyerni tudott a csapat. Vasárnap viszont a Kisvárda ellen kell pályára lépni a bajnoki címvédőnek, mindezt úgy, hogy csütörtökön már a Monaco ellen kell játszani a csapatnak! Egyszerű lesz?! Aligha.. 

Csercseszov dolga nem lesz egyszerű a mai találkozón, de ha van Magyarországon keret, amelyben megvan a rotáció lehetősége, akkor az a Ferencvárosé. Nem gondoljuk azt, hogy a vasárnap délutáni mérkőzésen a legjobb kezdőjét küldené pályára az orosz tréner és ebből kiindulva korántsem olyan egyértelmű a hazaiak győzelme, mint ahogy arra a fogadóirodák számítanak. Ráadásul a mai ellenfél Kisvárda elég jól teljesített az előző fordulókban és nem a véletlen műve, hogy a második helyen szerepel az együttes. A vendégek 16 gólt szereztek az elmúlt hetekben, ami remek támadó teljesítményről tesz tanúbizonyságot!

FTC - KisvárdaFogadási határidő: 17:30

Ha nem lenne jelen az Európa-liga, akkor bátran fogadnánk a hazai győzelemre, de egy ilyen mérkőzést követően, illetve egy Monaco elleni párharcot megelőzően, kizárt dolog, hogy a Fradi legjobb csapata vonuljon ki ma a Groupamába. Úgyhogy minden esély adott a kisvárdai játékosoknak és szerintünk élni is fognak az esélyekkel. A Fradi persze hazai pályán képes lehet győzni még egy “B” kerettel is, de mi inkább a gólokban látunk itt is fantáziát és ismételten a gólváltásra kötünk fogadást. A csapatok legutóbbi meccsén is “zöldült” ez az ajánlás és reméljük, hogy most is így lesz! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: