b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI : Puskás Akadémia – Mezőkövesd – 09/25 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Mindkét oldalon a már-már a teljes keret áll rendelkezésére a trénereknek és őszintén szólva az első három, ill. négy fordulót követően láthatjuk, hogy a csapatok rendre gólos mérkőzéseket alakítottak ki. A Puskás nagyon gólerős csapat és annak ellenére, hogy az első fordulókban a fiataljaihoz kellett nyúlni a csapatnak, mégis hét gólt szereztek, ez pedig mindenképp kiváló teljesítmény. A Mezőkövesd ugyanazt hozza, mint tavaly és a csapat elől hatékony, míg védekezésben az egyik legjobb, viszont az idegenbeli túrák döntő többségén most is vélhetően gólt fog kapni a csapat. Egyszóval a találkozón mi arra számítunk, hogy a csapatok az előző három, illetve négy fordulót követően folytatják a mintát és betalálnak. A Mezőkövesd mindkét idegenbeli mérkőzésén képes volt gólt szerezni, ám gólt is kapott a csapat.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.66 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: