b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI : Paks – Mezőkövesd – 08/29 20:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 20:30

A találkozót csak az xG adatok miatt vállaljuk be. Ezen adatok alapján 1-1 ,vagy 1-2 es eredmény várható. A felek elég ritkán szakítják ki azt a bizonyos gólzsákot és az előző két fordulóban is két, ill. három góllal zártak. Nagyon szoros meccsre számítunk, ahol a védekezés kaphat főszerepet, de mindkét támadósorban van potenciál, ugyanis mindkét fordulóban képesek voltak gólt szerezni. Apropó, egymás ellen a csapatok elég sűrűn két gólos mérkőzéssel zárnak, reméljük ez most is így lesz.

📊 Ajánlott predikció: 
2, vagy 3 gól (Mérkőzés gólszáma)

odds: 
1.95  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : nso.hu )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: