b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Nem vár egyszerű meccs Dzsudzsákékra!

Dzsudzsák ma is betalálhat! (Fotó: www.dvsc.hu)

2022-08-30420

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában a ZTE és a DVSC találkozik egymással.

A hajdúsági csapat feje fölött gyülekeznek a felhők, főleg úgy, hogy a hétvégi Puskás Akadémia elleni 1-1-es döntetlen után, a hazaiak vezetőedzője Joao Janeiro kikelt magából és elég érdekes nyilatkozatot adott. Gyakorlatilag a tréner a rossz teljesítmény okait fejtegette és ekkor nyilatkozta azt, hogy ő csak és kizárólag két játékosért, Megyeriért és Horváthért felelős, a többi igazolást nem ő kérte és nem is igazán van megelégedve ezen játékosok teljesítményével. Ami egyébként a hajdúságiak teljesítményét illeti, nem is olyan rossz, hiszen öt fordulót követően mindössze csak egy találkozón nem jött össze nekik a pontszerzés, de ez a teljesítmény így is csak a 10. helyre elég. A mai rivális ZTE sem kezdte valami jól az idei kiírást, hiszen egy Honvéd elleni győzelemtől eltekintve, Újpesten remiztek, majd a Kisvárda és az újonc Kecskemét ellen vereséget szenvedett a csapat. 

ZTE - DVSCFogadási határidő: 20:00

Mindkét csapatnak jól jönne végre a győzelem, úgyhogy nagyon motivált játékosokat várunk ma a pályára. Ami egyértelműen látható, hogy két gyengébb védelem összecsapása ez, viszont a támadósorokban benne van a gól, így a mai találkozón is könnyedén kialakulhat egy adok-kapok. Az előző kiírásban a csapatok három alkalommal mérték össze az erejüket és kétszer 2-1-es eredménnyel zártak, míg egyszer egy 0-0-ás döntetlent sikerült összehozniuk. Az idei kiírásban viszont majdnem minden meccsen kaptak, illetve rúgtak is gólokat a csapatok és mivel mindkét csapat vállán ott van a győzelmi kényszer, így mi bízunk benne, hogy ma is a támadójátéké lesz a főszerep. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, amire elég kedvező szorzón tudunk fogadást kötni!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: