b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI : MOL Fehérvár FC – Puskás Akadémia – 09/12 19:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:30

A Puskás Akadémia szezonja elég rossz hírekkel indult, hiszen a csapat berkein belül több játékos is pozitív koronavírustesztet produkált és ennek ismeretében nem léphettek az első három fordulóban pályára. Hornyák Zsolt ennek következtében a fiatalokhoz nyúlt, akik meghálálva a bizalmat két lejátszott mérkőzésen a bajnokság legeredményesebb csapatának színében tetszelegnek. A Puskás Akadémia példának okáért nyerni tudott az Újpest és a Kisvárda ellen is. Márton Gábor debütálása viszont elég döcögősen sikerül, ám a tréner egyre jobban “lavírozik” a MOL Fehérvár FC kispadján. Kijelenthető viszont, hogy a téttel bíró mérkőzéseken még nem veszített a fehérvári csapat. Legutóbb Budafok ellen szerezte meg magabiztos győzelmét az együttes és a most közel két hetes pihenőt követően teljes erőbedobással készülhettek a mai mérkőzésre Márton Gáborék is. A Puskás Akadémia elleni összecsapások mindig is izgalmasan alakulnak, ugyanis az előző év során gólokkal tarkított találkozókat alakítottak ki a csapatok. Annyi egyértelműen látható, hogy Márton Gábor még keresi a MOL Fehérvár FC tökéletes védekezési formáját, ami valljuk be nem is meglepő, ugyanis a rutinos Juhász Roland után hagyott “űrt” nem egyszerű az új/régi játékosokkal pótolni. A Bolla, Musliu, Stopira, Hangya négyesnek tehát még van min csiszolni, ám támadójátékban egyre jobb képet mutat a Fehérvár, akik három fordulót követően már nyolc találatnál tartanak. Ha most a lejátszott fordulókból indulunk ki, akkor a gólváltás esélye igencsak magas százalékkal lenne várható, de persze ilyen rövidtávú adatokból nincs értelme konzekvenciát vonni. Úgyhogy a fogadásunk alapja arra vonatkozik, hogy ma is képes lesz mindkét csapat egy-egy gólt szerezni. A védekezésben vannak hibák mindkét oldalon, illetve  olyan labdarúgók szerepelnek a támadó harmadokban, akik képesek lehetnek egy-egy, vagy akár több gól szerzésére is.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Meder István )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: