b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI : Mezőkövesd – Budafok – 09/12 14:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 14:45

Tegnap nagy szerencsétlenségünkre az utolsó másodpercekben rúgta meg az ötödik gólját a Ferencváros és ezzel lett vesztes az ajánlásunk. A mai nap viszont két további NBI-es mérkőzést is kiemelünk a kínálatból, hiszen a jelenlegi információk alapján mindenképp van érték ezen opciókban. A Mezőkövesd – Budafok találkozón két régi jó barát fog találkozni egymással, akik nem mellesleg igencsak remek taktikai érzékkel rendelkeznek. Annyi látható, hogy a Mezőkövesd részéről három lejátszott bajnokin rendre más volt a felállás, tehát Kuttor Attila valami újat próbál meg összehozni a csapata játékában és ez oda vezetett, hogy három bajnokit követőem négy pontja van a csapatnak és rendre gólváltásokkal tarkított találkozót hozott össze a csapat. A Budafok újoncként sokakat meglepett, ugyanis a Kisvárda ellen győzelemmel rajtoltak és ezt követte egy Újpest elleni remi, illetve a Fehérvár elleni “kiütéses” vereség. Csizmadia Csaba vezénylésével igencsak támadószellemű stratégiát láthatunk a vendégeknél, akik eddig képesek voltak minden egyes fordulóban legalább egy gólt szerezni. Mivel a Mezőkövesd még keresi a megfelelő játékot, míg a Budafok lényegében veszíteni való nélkül lép a pályára, ráadásul mindkét oldalon igencsak ügyes és tehetséges támadók és középpályások szerepelnek a keretben, így mi alacsony téttel ugyan de bizalmat szavazunk a gólváltásnak ezen a mérkőzésen.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: