b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: “Kötelező” győzelem előtt Dzsudzsákék?!

Dzsudzsák ma is betalálhat! (Fotó: www.dvsc.hu)

Az NBI egyik újonca a DVSC otthonában tesz látogatást az 2. forduló szombati játéknapján.

A DVSC egy nagyon izgalmas végjátékot követően pontot szerzett a Kisvárda otthonában a nyitófordulóban, míg a Kecskemét gólnélküli döntetlennel zárt a Vasas ellen. Nagy kérdés, hogy az idei kecskeméti keret mire lesz képes, de véleményünk szerint a vendégek célja, hogy kiharcolják az idei évben a bennmaradást. A DVSC-nél a nyár folyamán több változás is volt. Új tulajdonos, új edző és temérdek új játékos érkezett, míg az alap keret megmaradt. Mindenképp remek hír, hogy Bárány Donát ismét bevethető, hiszen a hajdúságiak támadója, roppantul érzi a kaput és az előző találkozón is rögtön betalált. Remélhetőleg nem fogja hátráltatni a következő hónapokban sérülés a fiatal támadót. A keretben egyébként a magyar játékosokon kívül rengeteg külföldi is megtalálható, úgyhogy a DVSC idén joggal pályázhat a legjobb hat helyezés valamelyikére. Nem kérdés tehát, hogy melyik csapat rendelkezik erősebb kerettel!

Az első hazai mérkőzésére készül a Loki és nagyjából 5-6.000 szurkolóra számolnak a szervezők. Véleményünk szerint ez dobhat némileg a hazaiak játékán, ráadásul számunkra nagyon tetszett Dzsudzsákék Kisvárda elleni játéka. Egy percig sem az volt a céljuk, hogy kivédekezzék a meccset a jóval erősebb hazaiak ellen, hanem végig megpróbáltak gyors, rövid passzos játékkal szervezni a támadásokat és, ha nincs a második félidő elején Deslanders hibája, amiből büntetőhöz jutott a Kisvárda, akkor bizony akár a győzelem is összejöhetett volna a Loki számára! Az is biztos, hogy a mostani Kecskemét, ha rosszul is hangzik, de jelenleg nem egy NBI szintű csapat. Úgyhogy szerintünk az első hazai bajnokiját behúzza a Loki és megszerzi az idei első győzelmét a hajdúsági csapat!

Tipp: DVSC (1×2)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: