b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Képes folytatni kiváló sorozatát a Mezőkövesd?!

Az edzőváltás óta szárnyalnak a hazaiak! (Fotó: Gál Péter)

Az OTP Bank Liga 14. fordulójában a második helyen álló Kecskemét a Mezőkövesd otthonába látogat.

Ami bátran kijelenthető, hogy a mezőkövesdiekre pozitívan hatott az edzőváltás és immáron negyedik mérkőzése mondhatja veretlennek magát a csapat. Rengeteget fejlődött a támadójáték és Kuttor Attila kiválóan ismerte fel, hogy kik azok, akik az általa elképzelt játékképbe beillenek. A tréner érkezésével nem csak a csapat, hanem az alap felállás is megváltozott, ugyanis immáron a 4-3-3, vagy 4-1-3-2-es taktikát szokta favorizálni a magyar tréner. Ráadásul ma hazai pályán szerepelhetnek, ahol alapvetően sosem volt rossz a csapat. A Kecskemét persze továbbra is remekül teljesít és hétről-hétre képes a klub meglepetéseket okozni. A felek között a tabellán jelenleg óriási a különbség, de ha megnézzük a formákat, akkor láthatjuk, hogy Kuttor irányítása alatt, szinte fej-fej mellett teljesítenek a csapatok. A Kecskemétiek esetében aggodalomra adhat okot, hogy ma Belényesi és Katona sem játszik, hiszen mindketten sérültek. Márpedig ez a két alapember elég fontosnak mondható a KTE játékában, úgyhogy a hiányuk erősen megérződhet a jelenlegi második helyezett játékán. A vendégekről elmondható egyébként, hogy ők is a támadófocira építik a játékukat és ennek köszönhetően, ma egy kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk.

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

FŐDÍJ: ADIDAS VB AL RIHLA PRO LABDA
2. ÉS 3. HELY: A NYERTESEK ÁLTAL VÁLASZTOTT FOCIMEZ!
4.-10. HELY: 1 HAVI FULL PACK ELŐFIZETÉS

Mezőkövesd - Kecskeméti TEFogadási határidő: 14:45

Pár héttel ezelőtt még biztosan a Kecskemétre fogadtunk volna, ám Kuttor Attila által irányított együttes ellen már nem merünk fogadni. Úgyhogy a kimeneteleket hanyagoljuk, viszont a gólokban ismét lehet érték, hiszen mindkét csapat stratégiája a támadójátékra épül és ennek köszönhetően egy-egy gólt rúghatnak a felek.  Ezért a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik, ami egyébként a felek utóbbi hetekben lejátszott mérkőzésein szinte minden egyes alkalommal nyereséggel zárt volna! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: