b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Ismét Dzsudzsákék meccsére fogadunk!

Dzsudzsák ma is betalálhat! (Fotó: www.dvsc.hu)

Az NBI 3. fordulójának nyitómérkőzése a DVSC – Vasas párharca lesz!

Az újonc Vasas eddig veretlen az OTP Bank Ligában és minden esélyük adott arra, hogy tovább folytassák a veretlenségi szériájukat, ugyanis azzal a Lokival találkoznak, akik ugyan szintén veretlenek, de az NB2-ben a 2020/2021-es szezonban egyszer sem tudott nyerni a hajdúsági alakulat a Vasassal szemben! Persze azóta sokat változtak a keretek, de elnézve a Loki eddigi meccseit, ahol a Kisvárda ellen nagyon akartak és meg is lett az eredménye, míg a Kecskemét ellen inkább a balhéktól volt hangos a találkozójuk, egyáltalán nem biztos az, hogy ma megszerzik a debreceniek a három pontot. Ami tehát mindkét csapatban azonos az idei kiírásban, hogy veretlenek és ez egy kellően izgalmas mérkőzést alakíthat ki péntek este számunkra!

Nem a véletlen műve, hogy a fogadóirodák egy fifty-fifty párharcra számítanak, ugyanis a Loki győzelmére 2.60, míg a Vasas sikerére 2.75-ös szorzón fogadhatunk. A Paks elleni Vasas minket meggyőzött, ugyanis kevés helyzetből volt igencsak hatékony a csapat és azért egy 2-2-es eredmény mindenképp bizakodásra adhat okot számukra. A Lokival a Kisvárda ellen nyertünk, majd jött a Kecskemét elleni meccs, ahol a győzelmükre fogadva buktunk. A miérteket inkább hagyjuk, de annyi biztos, hogy Dzsudzsáknak rendet kell rakni a társak fejében, hiszen nem szabad felülniük a provokációnak és a felesleges “balhéknak”. A Loki kerete elég sokat erősödött a nyár folyamán, az új vezetőség folyamatosan újabbnál-újabb igazolásokat mutat be és azért ez a jövővel kapcsolatosan mindenképp nagy pozitívum. A Vasas kerete is sokra lehet hivatott az idén, de természetesen a vendégeknek a legfőbb céljuk az, hogy kiharcolják a jövő évi NB1-es indulás jogát. A másodosztályban ugye a Vasas rendre felszívta magát a Loki ellen és mi ugyanerre számítunk a mai találkozón is. Mindkét csapatban benne van a gól, a védelmekre pedig ugyanez igaz. Úgyhogy a fogadásunk ma a gólváltásra vonatkozik, amit igencsak esélyesnek vélünk a találkozón!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: