b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI : FTC – Paks – 09/11 20:00

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:00

A Fradi – Paks mérkőzés több szempontból is érdekes találkozó lesz. Fontos kiemelni, hogy a vendég együttes több utánpótlás játékossal lesz kénytelen pályára lépni, ugyanis több játékos is pozitív koronavírustesztet produkált. A paksi vezetőség természetesen halasztást kért, de a Ferencváros részéről ehhez nem járultak hozzá, úgyhogy egy igencsak gyenge “erejű” Paksot fogunk ma a pályán látni. A Fradi győzelme nem kérdés, sőt abban is biztosak vagyunk, hogy szinte az első perctől nyomni fog a címvédő együttes. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy Rebrovék jövő héten már a Dinamo Zagreb csapatával találkoznak a BL-ben, úgyhogy nem fognak 110%-on pörögni a játékosok és egy esetleges 2-3 gólos előnyt aligha fognak tovább növelni, hiszen a kulcsfontosságú mérkőzés az nem a mostani számukra. A Fradi kerete ugyan nagyon mély, de összességében mi bízunk benne, hogy ma nem szakad ki az a bizonyos gólzsák és maximum négy gólnál megállnak a csapatok. A Fradi általában az első félidőkben gólerős, főleg az NB1 eredményeit tekintve, úgyhogy a fogadásunk alapja az első félidei eredményre és a 4.5 gól alatti opcióra vonatkozik. Ezt az opciót a fogadáskészítő segítségével tudjátok létrehozni.

📊 Ajánlott predikció: 
FTC + 4.5 alatt (1. félidő eredménye + Összesített gólok)

odds: 
2.00  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: