NBI : FTC – Paks – 09/11 20:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:00

A Fradi – Paks mérkőzés több szempontból is érdekes találkozó lesz. Fontos kiemelni, hogy a vendég együttes több utánpótlás játékossal lesz kénytelen pályára lépni, ugyanis több játékos is pozitív koronavírustesztet produkált. A paksi vezetőség természetesen halasztást kért, de a Ferencváros részéről ehhez nem járultak hozzá, úgyhogy egy igencsak gyenge “erejű” Paksot fogunk ma a pályán látni. A Fradi győzelme nem kérdés, sőt abban is biztosak vagyunk, hogy szinte az első perctől nyomni fog a címvédő együttes. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy Rebrovék jövő héten már a Dinamo Zagreb csapatával találkoznak a BL-ben, úgyhogy nem fognak 110%-on pörögni a játékosok és egy esetleges 2-3 gólos előnyt aligha fognak tovább növelni, hiszen a kulcsfontosságú mérkőzés az nem a mostani számukra. A Fradi kerete ugyan nagyon mély, de összességében mi bízunk benne, hogy ma nem szakad ki az a bizonyos gólzsák és maximum négy gólnál megállnak a csapatok. A Fradi általában az első félidőkben gólerős, főleg az NB1 eredményeit tekintve, úgyhogy a fogadásunk alapja az első félidei eredményre és a 4.5 gól alatti opcióra vonatkozik. Ezt az opciót a fogadáskészítő segítségével tudjátok létrehozni.

📊 Ajánlott predikció: 
FTC + 4.5 alatt (1. félidő eredménye + Összesített gólok)

odds: 
2.00  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588