b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Erre fogadunk az Újpest-Fradi derbin!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Fradi! (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

2022-09-04268

Az NBI egyik legnagyobb rangadóját rendezik meg a hetedik fordulóban, ugyanis az Újpest a Fradival méri össze az erejét!

Bátran kijelenthetjük, hogy az idei bajnokság egyértelmű esélyese az FTC. A vendégek kerete messze kimagaslik a magyarországi mezőnyből, ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, hogy több éve folyamatosan az európai kupasorozatok csoportköreiben láthatjuk a csapatot. Az Újpest ezzel szemben óriási gödörben van és az elmúlt öt fordulóban egyetlen egyszer sem ünnepelhetett győzelmet a csapat, ami után joggal bosszankodhatnak a szurkolók. Egy rangadóra persze nem kell feltüzelni a játékosokat, de amíg a Ferencváros támadószekciója a legerősebb a bajnokságban, addig az újpesti támadók elég gyengének mondhatóak és eddig a legkevesebb gólt szerezték a bajnokságban. Az örökrangadó egyébként évek óta elég egyoldalúnak tűnik, ugyanis 2019. februárjában történ meg az, hogy a Fradi nem tudott három ponttal zárni az Újpest ellen.

Újpest - FTCFogadási határidő: 17:30

Az elmúlt években tehát egyértelműen látszik, hogy a Fradi már rég “túlnőtte” az Újpestet, de nem csak az újpestieket, gyakorlatilag az egész mezőnyt. Egy rangadóban persze bármikor benne lehet a meglepetés, de ameddig Csercseszov számára adott egy olyan keret, amelyet kedve szerint váltogathat és ténylegesen temérdek kiváló képességű támadó van a Fradiban. Addig az Újpest támadó szekciója a romokban, rengetegen eligazoltak, többen sérültek és azért valljuk be a vezetőség/szurkolók/csapat között sem a legjobb a morális hangulat. Úgyhogy nincs mese, ilyen előfeltételek mellett vinni kell a Ferencvárosi TC győzelmét!

Tipp: Ferencvárosi TC (1×2)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: