b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Egyértelmű, hogy mire fogadunk a Loki-Fehérvár meccsen!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Vidi! (Fotó: Tumbász Hédi)

2022-09-03231

Edzőváltás után kellene a DVSC játékosainak pontot szerezni a MOL Fehérvár FC ellen!

Nincs könnyű helyzetben a hajdúsági csapat, ugyanis a Zalaegerszeg elleni vereség után, J. Janeiro a DVSC trénere lemondott és a helyét ideiglenesen Dombi Tibor és csapata vette át. Nagy kérdés, hogy ez a váltás milyen hatással lesz a Loki játékára, ám Dzsudzsákék, mint támadójátékban, mint védekezésben nagyon gyengén teljesítettek és az új igazolások sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A Fehérvár viszont elég korrekt szezont fut és ugyan a Konferencia Liga csoportkör nem jött össze számukra, hiszen a Köln végül 4-2-es összesítéssel búcsúztatta a székesfehérvári együttest, ettől eltekintve amikor minden feltétel adott volt ahhoz, hogy a kellőképp felkészülhessen a csapat a mérkőzésre, akkor általánosságban érkeztek is az eredmények. Ugyan a Fradi és a Kisvárda kifogott a csapaton, ám a Honvéd, vagy épp a Kecskemét ellen mutatott játék elég lehet a DVSC legyőzéséhez.

DVSC - MOL Fehérvár FCFogadási határidő: 18:15

Egy edzőváltás mindig dobhat valamennyit egy csapat teljesítményén, de azért ne Dombi Tibitől várjuk a nagy megváltást. Ami biztos, hogy a Loki mutatott játéka eddig nem volt túl meggyőző és ugyan a pontszerzés több meccsen is összejött a csapatnak, ám ne felejtsük azt el, hogy még most sem tudtak egyetlen egy mérkőzést sem megnyerni a hajdúságiak. A Fehérvár viszont visszanyerheti a régi formáját, főleg úgy, hogy eltűnik az a bizonyos kettős terhelés, ami azért kellően befolyásolta a csapat teljesítményét. Az idegenbeli túrák eddig nem alakultak jól a székesfehérváriak számára, de talán most jött el az első győzelem ideje. A két keret között minőségbeli, tudásbeli és értékbeli különbség is van, úgyhogy mi nem kételkedünk és a vendégek pontszerzésére fogadunk, amit a MOL Fehérvár FC +0.0-ás ázsiai hendikepjével favorizálunk! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: MOL Fehérvár FC +0.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: