b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Egy újabb ajándék szorzót kaptunk a fogadóirodáktól?!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Veszprém! (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Az odavágót is favorizáltuk és akkor is kiemeltük, hogy egy ajándék szorzót kaptunk a fogadóirodáktól. Ez pedig ma sincs másként..

Lényegében nyitott maradt a visszavágó, hiszen az első mérkőzést 29-28-ra nyerte meg a Telekom Veszprém. A csapatok évek óta rivalizálnak egymással, rendre sok a szoros mérkőzés, viszont a veszprémiek helyzete továbbra is jóval kedvezőbb. Igaz, hogy egy döntő visszavágóján bármi megtörténhet, de Juan Carlos Pastor az egyik kulcsemberére most sem számíthat száz százalékosan, hiszen Bánhidi Bence továbbra is sérülésével bajlódik. Persze van miért visszavágni a szegedieknek, főként úgy, hogy idén kiestek a Bajnokok Ligájából, illetve a Magyar Kupában is vereséget szenvedtek. Momir Ilics csapata viszont jóval jobb formának örvend. A veszprémiek ugye megnyerték az alapszakaszt, az odavágón is egy kicsivel élesebbek voltak és a hajrát jobban hozták, illetve kisebb meglepetésre a final four szereplés is adott a veszprémiek számára, így elég pofás szezont alakíthatnak ki a veszprémiek.

Borut Mackovsek ismét hatalmas bombákat küldhet a veszprémi kapura. (Fotó: Árvai Károly)

Egymás elleni eredmények:
A szombati mérkőzés a két csapat 183. összecsapása, ebből 125-ször a Veszprém, 51-szer a Szeged került ki győztesen, hét találkozó pedig döntetlennel ért véget. 

Használd te is a BDAY kuponkódot és vásárolj -50%-os kedvezménnyel!

Kissé meglepett minket, hogy a fogadóirodák több gólos veszprémi sikert várnak, viszont pozitívum lehet számukra, hogy most nem hibáztak az összesített gólok piacán. Legutóbb nagyon magas határt húztak meg, amit egyértelműen lehetett kontrázni és mi ma úgy véljük, hogy túlzottan leírják a szegedi csapatot a bukmékerek. Az idei kiírásban három meccset játszottak egymás ellen a csapatok és mindössze egyszer fordult az elő, hogy három góllal nyerjen a Telekom Veszprém. Igaz, hogy Bánhidi továbbra sem bevethető, de ettől eltekintve az előző meccsen is csak a második félidőben tudta kiharcolni az egy gólos győzelmet a Veszprém. Úgyhogy mi most is egy szoros mérkőzésre számítunk, a veszprémiek nem érezhetik magukat biztonságban, a szegedieknek pedig minden mindegy alapon menni kell a győzelemért. A fogadásunk tehát a szegediekre vonatkozik és a +2.5-es hendikepre kötünk fogadást.

Tipp: Pick Szeged +2.5 (Hendikep)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: