b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: Dzsudzsák 100. bajnokiján ismét pontot szerezhet a Loki!!

Az NBI 21. fordulójának rangadóját láthatjuk vasárnap délután a Nagyerdei Stadionban, ahol a DVSC a bajnoki címvédő Ferencvárost látja vendégül!

Ami rögtön kijelenthető, hogy rég volt már ilyesfajta futballhangulat Debrecenben, mint ami a mai mérkőzésen, illetve már a találkozó előtt is megtapasztalható lesz. Egyrészt majdhogynem teltház előtt fog pályára lépni a Loki, amire elég rég volt már példa, másrészt a Fradi elleni derbire Dzsudzsákék bomba formában hangoltak és ez nagyban köszönhető S. Blagjoevic munkásságának. A szerb tréner érkezése óta rengeteget fejlődött a debreceniek játéka és ez leginkább a támadójátékra vonatkozik, persze ehhez kellettek a remek igazolások, illetve kellenek a húzó emberek is, mint például a képünkön is látható Dzsudzsák Balázs, aki ma a 100. NBI-es bajnokijára készül. Hogy ez adhat-e számára extra motivációt, szerintünk igen, de vélhetően őt, illetve a csapatot sem kell motiválni a Ferencvárosi TC elleni rangadóra. A bajnoki címvédő Ferencváros előnye továbbra is nagy az üldözőkkel szemben és ennek köszönhető talán az, hogy a budapestiek elég motiválatlannak tűntek az előző fordulókban. Persze az Újpest elleni örökrangadón 90%-on pörgött a csapat, de ettől eltekintve nem a véletlen műve az, hogy a 2023-as évben 3 győzelem, illetve 3 döntetlen sorakozik fel a Csercseszov-legénység neve mellett. Hogy ma milyen hőfokon fognak pörögni jó kérdés, de a 14-15.000, vagy akár még több szurkoló a vendégekre is jó hatással lehet. A hiányzók esetében a hetek, vagy hónapok óta maródi játékosok nevét láthatjuk, így a jól bevált kezdőjüket helyezhetik pályára a trénerek.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

A tartalom megtekintése számodra korlátozva van!
Lépj be Te is a b&wtips-közösségbe és váltsd ki az egy éves b&wtips tagsági díjat!

A tagsági díj egy évre mindössze 2.999 Ft!

A tagsági díj kiváltásával egy éven keresztül a weboldalunk minden egyes eleméhez hozzáférést biztosítunk számodra, ill. a b&wtips-közösség számára kialakított chathez is csatlakozhatsz, amit a telegram alkalmazáson keresztül érhetsz el! A chat linkjét a számláddal együtt küldjük számodra email formájában. Amennyiben nem találnád a beérkező emailek között az üzenetünket, úgy kérünk, hogy ellenőrizd le a spam, kéretlen, ill. közösségi mappákat is!

Amennyiben szeretnél még több tipphez hozzáférést kapni, akkor igényeld az előfizetéssel rendelkező szolgáltatásaink valamelyikét! 
Legyél Te is sikeres sportfogadó!

 

0
%d bloggers like this: