b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: A mai nap egyik legnagyobb ajándéka lehet ez a tipp!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Veszprém! (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A bajnoki alapszakaszt a Telekom Veszprém nyerte meg és a Pick Szeged otthonában kezdi meg a csapat a döntőt péntek este.

Lényegében mindkét csapat úgy készül az oda-visszavágós döntőre, mint a 2021/2022-es szezon egyik legfontosabb meccse. Ez nem is csoda, hiszen évek óta rivalizálnak egymással a felek, ám a veszprémiek helyzete most jóval kedvezőbb. Igaz, hogy egy döntőben bármi megtörténhet, de Juan Carlos Pastor az egyik kulcsemberére most sem számíthat, hiszen Bánhidi Bence továbbra is sérült és ma sem léphet pályára. Persze van miért visszavágni a szegedieknek, főként úgy, hogy idén kiestek a Bajnokok Ligájából, illetve a Magyar Kupában is vereséget szenvedtek. Momir Ilics csapata viszont jóval jobb formának örvend. Ahogy a bevezetőben is említve lett megnyerték az alapszakaszt, illetve kisebb meglepetésre a final four szereplés is adott a veszprémiek számára, így elég pofás szezont alakíthatnak ki a veszprémiek.

Borut Mackovsek ismét hatalmas bombákat küldhet a veszprémi kapura. (Fotó: Árvai Károly)

Egymás elleni eredmények:

A pénteki mérkőzés a két csapat 182. összecsapása, ebből 124-szer a Veszprém, 51-szer a Szeged került ki győztesen, hét találkozó pedig döntetlennel ért véget. 

Mindkét csapatról elmondható, hogy az egyik legnagyobb erősségük a védekezésük. Ez évek óta így van és nem véletlen az, hogy egymás ellen azért többnyire kevesebb gólos mérkőzéseket alakítanak ki. A 2021/2022-es kiírásban három alkalommal találkoztak a csapatok és 26-26, 27-30, illetve 27-29-es eredményekkel zártak. Egyszóval a legtöbb gól 57 találat volt. Persze ebből kiindulni nem lehet, de a Szeged továbbra is az egyik legjobb kulcsjátékosa nélkül játszik és azért egy Bánhidi Bence a támadásokban -5-6 gólt jelent. Azt viszont ne várjuk el, hogy a szegediek már most átnyújtják a trófeát a veszprémieknek, főleg hazai pályán ahol fantasztikus atmoszférát hozhatnak össze ismét a hazai szurkolók. Egy szó, mint száz, a találkozón, mi az összesített gólokra kötünk fogadást, ahol az 59.5 gól alatti opciót favorizáljuk. Ennek az oka, hogy vélhetően ma ismét mindkét fél a minél zártabb védekezésre fog törekedni, ezáltal kevesebb helyzetet válthatnak gólra a csapatok. Ne feledjük el azt sem, hogy mindkét kapuban fantasztikus kapusok szerepelnek és ők ha képesek egy jobb napot kifogni, akkor könnyedén egy nagyon szoros mérkőzés alakulhat ki az odavágón. Ha pedig már odavágó, akkor alapvetően egyik félnek sem kell rohanni az eredmény után, úgyhogy bízunk benne, hogy a védelmeké lesz ma a főszerep és látva a 2021/2022-es eredményeket azért az 59.5-es U/O line elég kedvező számunkra.

Tipp: 59.5 alatt (Összesített gólok)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: