b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBI: A góloké lehet a főszerep a Paks-Kisvárda párharcon!

Gólokban gazdag mérkőzést játszhat ismét a Kisvárda. (Fotó: MTI/Infostart)

2022-08-31407

A Paks ugyanazt a tendenciát hozza a 2022/2023-as szezonban, mint amit megszokhattunk a Bognár György érában. A mai nap pedig ismét egy gólokban gazdag mérkőzést hozhatnak össze Waltnerék, hiszen az a Kisvárda látogat Paksra, akik eddig minden meccsükön termelték a gólokat és rendre képesek voltak a pontszerzésre is.

A hazaiak négy forduló alatt 10:7-es, míg a kisvárdaiak öt mérkőzésen 13:7-es gólkülönbséget alakítottak ki. Akár ezzel le is lehetne zárni a találkozó elemzését, ugyanis ma is egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk. A Paks Waltner Róbert irányítása alatt semmit se változott, sőt még talán a támadójáték jóval hatékonyabb lett a fiatal tréner irányítása alatt, mint az előző években. A Kisvárda is igencsak meglepő szériában van, hiszen nem ezt szoktuk meg a vendégektől. A Konferencia Ligában is bizonyítottak már, ahol a Molde ellen pl. hazai pályán 2-1-re nyerni tudtak, de amit idén a bajnokságban alakítanak, azelőtt le a kalappal. 

Paks - KisvárdaFogadási határidő: 17:00

Mindenképp sok gólra számítunk, hiszen az előző fordulókban mindkét csapat futószalagon termelte a gólokat. A Paks meccseit az előző szezonban is szinte kivétel nélkül favorizáltuk, ahol a gólváltást, vagy a 2.5 gól feletti opcióra fogadva többnyire nyerni is tudtunk. Idén egyedül a Fehérvár ellen nem “zöldült” ez az ajánlás a zöld-fehér mezes együttes esetében, úgyhogy bízunk benne, hogy a Kisvárda ellen folytatják a góltermelést! A Kisvárda pedig eddig minden egyes bajnokiján hozta a gólváltást, sőt a 2.5 gól feletti opciót is szinte minden meccsükön abszolválták. Hiányzók mindkét oldalon vannak, de gyakorlatilag azok a kezdőcsapatok feszülhetnek egymásnak, amelyek az elmúlt hetekben rendre pályára lettek küldve. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra és a 2.5 gól feletti opcióra vonatkozik!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: