b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Washington Wizards – Cleveland Cavaliers – 02/22 01:00

Jan 12, 2020; Washington, District of Columbia, USA; Washington Wizards guard Bradley Beal (3) on the court against the Utah Jazz during the fourth quarter at Capital One Arena. Mandatory Credit: Brad Mills-USA TODAY Sports

A második mérkőzés esetében a Washington – Cleveland kettős mérkőzésével kalkuláltam. Ami egyértelmű, hogy, ha a Washington szeretne a rájátszásba jutni, akkor érdemes lassan rálépni arra a gázpedálra, ehhez pedig a hajnali mérkőzésen a Cleveland remekül asszisztálhat.


A Washington jelenleg a 9. helyen áll, míg a Cleveland tök utolsó a keleti konferenciában. A vendégekről érdemes megemlíteni, hogy viszonylagosan jó keretük van, ám több dolog is hibádzik, ami leginkább a támadásokban keresendő. A vendégek idegenben 7-18-as mutatóval rendelkeznek, míg a Washington hazai pályán 13-13-as mutatót alakított ki. Ami azt illeti az All Star gála előtt nagy meglepetést okozott a Cleveland, hiszen nyerni tudtak 22 ponttal az Atlanta ellen, ami valljuk be nem kis meglepetés volt. Eljött az a bizonyos mérkőzés, amikor mint támadásban, mint védekezésben összejött minden a csapatnak. Ami viszont biztos, hogy a Washington ellen nem lesz ennyire egyszerű a helyzet. A hazaiaknál B. Beal fantasztikus formában van és lassan 30 ponton átlagol, hála a tripláinak.

A statisztikai adatok alapján tíz pontos favoritnak számít a Washington.

B. Beal ma is kiveheti a részét a sikerből és sok fog az ő teljesítményén múlni. Remélhetőleg most is a jó formáját fogja elcsípni és megszórja a Clevelandet. (Fotó : Brad Mills-USA Today Sports)

Ha a szimpla “nyers” adatokat nézzük is látható, hogy a felek között van reális különbség. A hazaiak támadásban jóval erősebbek és 116 ponton átlagolnak, míg a Cleveland 106 ponton teszi meg mindezt. A hazaiak védekezése ugyan gyengébb, hiszen átlagokban 120 pontot szednek be, de a Cleveland sem jobb sokkal, hiszen 115 ponton átlagolnak. Egyszóval a támadásokon lesz a legfőbb hangsúly, amiben papíron sokkal jobb a Washington. Ehhez ha hozzátesszük azt a tényezőt, hogy formailag jobbak a hazaiak, ill. azt is belevesszük, hogy a Cleveland roppantul gyenge idegenben, akkor láthatjuk, hogy több tényező is szól a hazai siker mellett. Mivel a statisztikai adatok alapján reális egy tíz pontos különbség a felek között, ill. látható, hogy a fogadóirodák is osztoznak azon a gondolatmeneten, hogy itt ma a Washington nyerhet, így érdemes egy kisebb összeggel beszállni a meccsbe. Az 1,52-es szorzót nem tartom “elegendőnek”, úgyhogy egy -3,5 pontos hendikep opció mellett favorizálom a hazaiak sikerét. Ami érdekes lehet, hogy legutóbb amikor találkoztak a felek (01.24), akkor fordított felállásban 12 ponttal nyert a Washington és lényegében hazai pályán a legutóbbi 10 mérkőzésből 7 alkalommal is nyert a hazai csapat. Még valami, legutóbb még a turnus elején 02.10.-én fogadtunk a Cleveland ellen, hasonló módon egy -3,5 pontos hendikep opcióval, akkor magabiztos sikerrel zártunk. Remélem, hogy most is így lesz!

Washington Wizards – Cleveland Cavaliers Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Washington Wizard -3,5 pont (Hendikep) 1,76 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: