b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Utah Jazz – Miami Heat – 02/13 03:00

From left, Miami Heat center Bam Adebayo (13), guard Wayne Ellington (2), guard Tyler Johnson (8) and center Jordan Mickey (25) walk back onto the court after time out during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Tuesday, Dec. 26, 2017, in Miami. The Heat defeated the Magic 107-89. (AP Photo/Joel Auerbach)

Az utolsó mérkőzés pedig véleményem szerint az egyik legbiztonságosabb lehet, már ha lehet kijelenteni ilyet.


A Utah – Miami kettős mérkőzése amúgy kisebb rangadóval érhet fel, ám engem a Miami az utóbbi időkben nem tud egyszerűen meggyőzni. A Heat egy az egyben lemásolja a 76erst, amely alapján kijelenthetjük, hogy a vendégek a túrák során rendkívül gyengén szerepelnek, míg hazai környezetben szinte bajnokaspiránsként viselkednek. A Utah ezzel ellentétben az utóbbi mérkőzéseken rendkívüli módon játszik. Még februrár 6-án épphogy kikaptak egy utolsó másodpercekben szerzett ponttal a Denver ellen, majd ezt követően nyertek a Portland ellen, ill. a Rockets, Dallas kettőst “fektették két vállra”. A Heat ezzel ellentétben immáron az 5. idegenbeli mérkőzésére készül zsinórban és szerintem ez bőven kivehet belőlük.

A statisztikai adatok alapján tíz pontos favoritnak számít a Utah Jazz.

Nehéz mérkőzés előtt állnak a Miami játékosai. (Fotó : Getty Images)

A Miami hazai meccsein rendre sikerült profitálnunk, de ténylegesen a vendégek idegenben foghatóak. A Utah egyébként otthon 19-5-ös mérleggel rendelkezik és a Houston január végén egy 9 mérkőzéses győzelmi szériát szakított meg a hazaiak esetében. Egy szó, mint száz mindkét fél forma-forma mutatókkal rendelkezik, ill. a Jazz védekezésben jobb. Márpedig a védekezés ma kulcsfontosságú lehet, hiszen a Miami az utóbbi meccsein nagyon gyenge mutatókkal hozza a találkozóit. Úgyhogy én a Utah Jazz sikerét támogatom meg szintén 5 egységgel. A fogadóirodák 1,54-es szorzón adják a Jazz sikerét, ebben pedig van érték.

Utah Jazz – Miami Heat Fogadási határidő : 03:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Utah Jazz (Győztes) 1,54 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: