NBA : Utah Jazz – Miami Heat – 02/13 03:00

Az utolsó mérkőzés pedig véleményem szerint az egyik legbiztonságosabb lehet, már ha lehet kijelenteni ilyet.


A Utah – Miami kettős mérkőzése amúgy kisebb rangadóval érhet fel, ám engem a Miami az utóbbi időkben nem tud egyszerűen meggyőzni. A Heat egy az egyben lemásolja a 76erst, amely alapján kijelenthetjük, hogy a vendégek a túrák során rendkívül gyengén szerepelnek, míg hazai környezetben szinte bajnokaspiránsként viselkednek. A Utah ezzel ellentétben az utóbbi mérkőzéseken rendkívüli módon játszik. Még februrár 6-án épphogy kikaptak egy utolsó másodpercekben szerzett ponttal a Denver ellen, majd ezt követően nyertek a Portland ellen, ill. a Rockets, Dallas kettőst “fektették két vállra”. A Heat ezzel ellentétben immáron az 5. idegenbeli mérkőzésére készül zsinórban és szerintem ez bőven kivehet belőlük.

A statisztikai adatok alapján tíz pontos favoritnak számít a Utah Jazz.

Nehéz mérkőzés előtt állnak a Miami játékosai. (Fotó : Getty Images)

A Miami hazai meccsein rendre sikerült profitálnunk, de ténylegesen a vendégek idegenben foghatóak. A Utah egyébként otthon 19-5-ös mérleggel rendelkezik és a Houston január végén egy 9 mérkőzéses győzelmi szériát szakított meg a hazaiak esetében. Egy szó, mint száz mindkét fél forma-forma mutatókkal rendelkezik, ill. a Jazz védekezésben jobb. Márpedig a védekezés ma kulcsfontosságú lehet, hiszen a Miami az utóbbi meccsein nagyon gyenge mutatókkal hozza a találkozóit. Úgyhogy én a Utah Jazz sikerét támogatom meg szintén 5 egységgel. A fogadóirodák 1,54-es szorzón adják a Jazz sikerét, ebben pedig van érték.

Utah Jazz – Miami Heat Fogadási határidő : 03:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Utah Jazz (Győztes) 1,54 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588