NBA : Toronto Raptors – Philadelphia 76ers

A holnap hajnali munkám zárásaként egy NBA mérkőzéssel készültem, ahol szintén nincs kérdés számomra. A Toronto Raptors fantasztikusan játszik, a Magic ellen 4-1-re nyert és az idegenben gyengébben teljesítő Philadelphia ellen is hozta az első meccset méghozzá 13 pontos különbséggel


I Toronto Raptors – Philadelphia 76ers I

Amit a bevezetőben is írtam a Toronto Raptors hazai pályán bomba formát hozott az egész szezonban és az alapszakasz 32-9-s mérlege után, most a rájátszásban 3-1 a mérlegük. Na most a mai mérkőzésen is lehet számítani K. Leonard, Siakam, Gasol, Green, Lowry ötösre és még rajtuk kívül Ibaka is húzó név lehet a sorban.

K. Leonard és Siakam az előző mérkőzésen 74 pontig jutottak és hála nekik szép kiütéssel nyerték az első mérkőzést a 76ers ellen. A vendégek inkább hazai környezetben mutattak jobb formát és ennek megfelelően az alapszakaszban 20-21-s mutatót alkottak, bár a Nets ellen meglepetésre mindkét idegenbeli meccsüket hozták.

Várható ma is a Toronto sikere és remélhetőleg ezt legalább 7 pontos különbséggel abszolválják (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a fogadóirodák egyértelműen a Raptors várják győztesként és én ezzel egyet is értek. Teljes a keret K. Leonard bitang formában és most hazai pályán 2 meccsel elugorhatnak a Philadelphia ellen, akik köztudottan otthon nem a könyörületes játékukról híresek. Úgyhogy én most is számolok a hazaiak sikerével és a szimulációs rendszer adatai alapján 112-103-s eredmény várható. Izgalmas mérkőzés lesz a mostani, viszont szerintem ismét ott lehet az a 7-8 pontos különbség a felek között, úgyhogy a -6,5 hendikep opcióra ajánlok fogadást alacsony téttel “C” kategóriába sorolva.

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers (02:00) 
Tipp:Toronto Raptors – 6,5 pont (Pontszám hendikep) odds:1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588