NBA : Toronto Raptors – Philadelphia 76ers

Ma hajnalban hibátlanul zártak az NBA elemzéseink és most is a rájátszás mérkőzéseire készültem fogadással.


I Toronto Raptors – Philadelphia 76ers I

 

Már a ma hajnali elemzésekben is jeleztem, hogy érdemes a mostani találkozókon az under opciókat erőltetni és most két olyan csapat találkozik egymással az 5. mérkőzéshez érve, akik a megadott “line” alatt zártak minden egyes mérkőzésen. A mostani határ a 211,5 pont, viszont ajánlásként egy magasabb ponthatárt fogok meghatározni.

Statisztikai adatok alapján a szimulációs rendszerünk 107-102-s eredményt hozott ki, ami szintén jelképezi az általunk “várt” mérkőzésképet. Az előző mérkőzéseken egyébként a felek 203, 183, 211 és 197 ponttal zártak.

Izgalmas mérkőzés lesz a mai és a hazaiak nem hibázhatnak, viszont a 215 pont számomra magasnak mondható, úgyhogy egy under opciót ajánlok. (Fotó : Getty Images)

Amikor a Toronto volt a házigazda a 210 pont közelében sem voltak a felek. Véleményem szerint ez most sem lesz másként, két védekezésre koncentráló csapat találkozik egymással és nem felejthető el az sem, hogy 2-2-s döntetlennel állnak a csapatok. Szoros mérkőzésre és hosszú támadásokra számítok, amely számunkra kapóra jöhet. Úgyhogy a 215,0 pont alatti opciót favorizálom alacsony téttel és, ha netalántán pontosan 215 pont születne, akkor a tétünk visszajár.

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers (02:00) 
Tipp: Kevesebb, mint 215,0 pont (Pontszám összesített) odds:1,62 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588