b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Toronto Raptors – Houston Rockets – 12/06 01:30

Harden ma is kiveheti a részét a sikerből. Ma hajnalban 41 pontot szerzett és remélhetőleg maradt még a kezében hasonló mennyiségű pont. (Fotó : Getty Images)

A második NBA mérkőzés esetében egy igazi csemegének ígérkező találkozóra ajánlok fogadást. A pályán a Raptors és a Rockets találkozik egymással.


A mérkőzéssel kapcsolatosan leginkább most a személyes véleményemre építettem és szerintem ez ma is helyt álló lehet. Amit elmondtam a Clippers – Rockets meccsen, azt most is tartom. A vendégek egyszerűen képtelenek normálisan védekezni, nagyon sok pontot adnak az ellenfeleknek és rendben van az, hogy Harden majd több és több pontot dob, de nem erről szól a kosárlabda. Amit láthattunk a Spurs ellen, számomra egyértelműen bebizonyította ezt a tényezőt, hogy rendben van az a tényező, hogy majd Harden dobálja a pontokat és már-már emberfeletti módon teszi mindezt, de a csapat többi része rendkívüli módon elmarad a 20-as átlagoktól. Márpedig ez most is döntő lehet, hiszen a Toronto azért egy jó védekezéssel rendelkezik.

A statisztikai adatok alapján a legtöbb helyen legalább hat pontos favoritnak számít a Toronto , amin azért én meglepődtem.

Harden pontjain ma is sok múlhat, ám ameddig a védekezést nem oldják meg a vendégek, addig komoly problémáik lehetnek. (Fotó : Adam Glanzman Getty Images)

A statisztikai adatok szerintem most nem reálisak, vagyis én egy szoros maximumális négy-öt pontos különbséget realizáltam magam előtt, bár azt tudni kell, hogy legtöbbször nem csalnak ezek az adatok. Ami látható, hogy a Toronto védelem 105 pontos átlagon van berendezkedve, míg a Houston védelem 115,5 ponton átlagol. A támadások esetében a vendégek 120,9, míg a hazaiak 113,1-es átlagot hoznak. Tehát, ha csak a számokra hagyatkozunk, akkor két pontos fórja van a hazaiaknak. A statisztikai adatok helyességét a bet365-ön látható hendikep határok is megmutatják, hogy az opening line +/- 2,0 ponton rakható. Egyszóval én egy izgalmas mérkőzésre számítok, ám a fentiekben említett védekezés miatt én nem bízok egyáltalán abban, hogy most is Harden majd kiszórja magából a triplákat. Ugyan a szakálláról és tripláiról híres kosaras formában van, ám a hazai oldalon P. Siakam is remek formát diktál, ráadásul rajta kívül F. VanVleet, S. Ibaka, M. Gasol, N. Powell és O. Anunoby játékára is lehet számítani. Lowry játéka kérdéses, bár az injury report szerint játszani fog. Ezt követően pedig ott vannak a hazai/vendég mutatók, amely alapján látható, hogy a Toronto egy kilenc mérkőzéses veretlenségi szériát szakított meg, hála a Heat elleni vereségüknek. A Rockets viszont idegenben botladozik és 5-5-ös mutatójuk van. Úgyhogy én bízom a Toronto Raptorsban, hazai pályán játszanak, szinte a teljes keret játékra alkalmas állapotban, otthon jó a mérlegük, védelmük jobb és a közhelyes mondás, hogy védelemmel megnyerheted a meccset most is állhat.

Toronto Raptors – Houston Rockets Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Toronto Raptors 1,76 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: