b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Toronto Raptors – Golden State Warriors

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson játéka kérdéses, amely döntően befolyásolhatja a 3. mérkőzés kimenetelét is akár. (Fotó : Ben Margot)

A hajnali NBA döntőre ismét készültem egy elemzéssel. Gyakorlatilag igencsak bizakodó vagyok, hiszen eddig az NBA rájátszást fantasztikus eredményekkel abszolváltam. Ma akár megnyerheti a sorozatot a Toronto, de  hatalmas hiba lenne bárki részéről is leírni a Golden State Warriorst.


I Toronto Raptors – Golden State Warriors I

 

A Toronto kihasználva a GSW sérüléseit 3-1-re alakította a döntő állását és ma akár meg is nyerhetik a sorozatot. Nagy meglepetésre nem kell számítani, hiszen adottak és ismertek az erőviszonyok, mindezek ellenére én ma igencsak bizakodó vagyok. A Golden State védelme botrányosan teljesít és kész átjáróház, ezt pedig eddig remekül használta ki a Toronto, viszont a Toronto védelme sem tudja megfelelően levédekezni Thompson és Curry tripláit.

A szimulációs adatok alapján egyébként egy végletekig kiélezett párharcra lehet számítani, hiszen 110-109-s eredmény várható az adatok alapján a mérkőzésen.

Ismét Curry lehet az egyik kulcsszereplő a mérkőzésen, viszont Thompson ma segítségére lehet amely döntően befolyásolhatja az 5. mérkőzés kimenetelét. Vajon nyerni tud ma ezen a kulcsfontosságú mérkőzésen a Golden State Warriors, vagy megnyeri a sorozatot a Toronto Raptors? (Fotó : Ben Margot)

Egy szó, mint száz a Torontonak hála a döntőt eddig 3-0-val abszolváltuk és véleményem szerint ez ma módosulhat 4-0-ra. Az utolsó mérkőzésen a Golden State védelem mellett az offense is szó szoros értelembe tökön szúrta magát és még a 100 pontot sem érte el a csapat. Hajnalban Curry, Thompson biztosan kezdeni fog és véleményem szerint az ő kettejük játéka befolyásolhatja ma a mérkőzést, ráadásul az 5. mérkőzés előtt meglebegtették, hogy Durant is bevethető lesz a találkozón. Amiben bízom, hogy a látott mérkőzések alapján ma egy viszonylagosan elfogadható határon jönni fog az over opció. Az előző mérkőzéseken 227, 213, 232 és 197 pontot alakítottak ki a csapatok. Most én a 210,5 pont feletti opcióban bízom. A Toronto részéről őrültség lenne a védekezést erőltetni és szerintem Lowry, K. Leonard, Ibaka, Siakam és Gasol most is szórni fogja a pontokat. A GSW részéről Curry kiválóan játszik látható végig, hogy a 30-s határ körül tudja hozni a pontokat és Thompson is az előző mérkőzésen sérülésből felépülve 28 pontot szerzett. Ezért bizakodó vagyok és remélem, hogy bejön az over opció. A szimulációs adatok alapján bőven reális, de az előző találkozókból ítélve is esélyes az over opció. A 197 pontos mérkőzést pedig felesleges számításba venni, hiszen a Golden State teljes mértékben elszúrta azt a mérkőzést.

 Toronto Raptors – Golden State Warriors (03:00)
Tipp: Több, mint 210,5 pont (Pontszám összesített) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: