b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : TOR Raptors – CHA Hornets – 01/15 01:30

TORONTO, ON - NOVEMBER 06: Toronto Raptors Head Coach Nick Nurse stands amongst his team, (L-R) Fred VanVleet #23, OG Anunoby #3, Pascal Siakam #43, Serge Ibaka #9 and Kyle Lowry #7 as a call is disputed during second half of their NBA game against the Sacramento Kings at Scotiabank Arena on November 6, 2019 in Toronto, Canada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Cole Burston/Getty Images)

A hajnali NBA kínálatból két opció is megtetszett a kiértékelések és az információk megtekintése után és őszintén szólva nagyon bízom benne, hogy sikerül jól indítani majd a holnapi napot. A Toronto – Charlotte meccsén egy szoros mérkőzésre számítok, ahol leginkább az lesz a legérdekesebb tényező, hogy a Toronto képes lesz kilábalni a rossz formájából, vagy folytatják a lejtmenetet.

Várható végeredmény
110103

Ami mindenképp kedvez a hazaiaknak, hogy a Charlotte Hornets a Dallas Mavericks ellen még ma hajnalban pályára lépett. a Portland ezzel szemben már második napja “pihen” és vélhetően fel is készült a találkozóra. A csapatok nem is olyan rég találkoztak egymással, ugyanis decemberben két előszezon mérkőzést is letudtak, ahol egyszer 112-109-re, azt megelőzően pedig 111-100-ra nyert a Raptors. Ami nagy kérdés, hogy a tegnapi mérkőzést követően Gordon Hayward játszik-e, vagy sem. Amennyiben Hayward nem játszik, úgy átlagosan 22 pont esik ki a Hornets támadásaiból, ami mindenképp fájó hiányosság lehet. A Toronto részéről nincs kimondottan probléma, ugyanis majdnem minden játékosra számíthat a vezetőség. Ami a statisztikákat illeti érdemes megemlíteni, hogy a Hornets a 221.5 pontos line-on a back-to-back szituációban, illetve idegenben 0-8-as átlaggal áll, ráadásul a hazaiakra ennek az ellentettje vonatkozik, hiszen hazai pályán extra pihenővel 0-10-es átlaguk van a favorizált O/U line-on. Kulcsfontosságú tényező lehet szintén, hogy egyik csapat sem híres támadásokban a lepattanók begyűjtéséből, így könnyedén kialakulhat több olyan helyzet is, amikor pontok nélkül marad több perc a találkozón. Egy szó, mint száz, ha Hardaway nincs, akkor a Hornets messze nem fog annyi pontot dobni, mint amit eddig is megtettek, de a Raptors sem híres idén a kiváló mutatóiról támadásokban. A hazaiak egyébként 111, míg a vendégek 107 ponton átlagolnak az idei kiírásban. Védekezésben viszont a hazaiak 112, míg a vendégek szintén 107 pontos átlagot alakítottak ki. Ezen értékek tudatában mindenképp meglepő lenne egy pontszórós mérkőzés, ráadásul ne felejtsük el, hogy a vendégek jóval fáradtabbak lesznek és ennek köszönhetően ismét egy lassabb támadásokra épülő játékot alkalmazhatnak.

Predikció : 
221.5 alatt (Összesített pontok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: