b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : San Antonio Spurs – Los Angeles Lakers – 11/26 02:30

Az utolsó elemzésem esetében pedig egy NBA mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol a remek formában lévő Los Angeles Lakerst és az utóbbi időkben gyengélkedő San Antonio Spurs találkozójára ajánlok fogadást.


A találkozón mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a hazaiak a legutóbbi tíz fordulóban mindössze két alkalommal tudtak nyerni és legutóbb is épphogy a Knicks ellen sikerült nyerniük. A Lakers a Lebron James, Anthony Davis és Kyle Kuzma triónak köszönhetően szárnyal. Lebron ahogy azt kijelentette, idén a döntőig menetel a Lakers és eddig ténylegesen ennek megfelelően teljesítenek a vendégek. A Lakers tizenhat fordulót követően tizennégy győzelmet számlálhat.

A statisztikai adatok alapján tíz pontos favoritnak számít a Lakers.

L. James és A. Davis ma is hozhatja a Lakersnek a győzelmet. (Fotó : USA Todays)

Ami biztos, ha jobban belemerülünk a statisztikai adatokban, akkor láthatjuk, hogy ez a mérkőzés a védekezésen múlhat. Márpedig a védekezés szempontjából jóval erősebb a Lakers. A hazaiak védekezésbeli mutatója átlagosan 115,41 pont, míg a vendégek 103,12-es átlagot értek el az eddigi mérkőzéseiken. Az-az a felek között tizenkét pontos különbség van a védekezést tekintve. A szerzett pontok esetében  viszont közel azonosak az átlagok. Egy szó, mint száz a Lakers, mint formailag, mint keretet tekintve is erősebb. A hazai oldalon ugyan DeMar DeRozan és LaMarcus Aldridge játszani fog, ám rajtuk kívül a csapatban Bryn Forbes a legeredményesebb és Derrick White, vagy épp Dejounte Murray (Aki ma lehet nem is lép pályára, az előző meccsen pedig legeredményesebb volt tizennyolc pontjával) messze elmarad az elvárásoktól. A két csapat ráadásul nem is olyan rég, ugyanebben a felállásban találkozott egymással és akkor hét ponttal nyertek a vendégek. Ezért számomra, mindössze csak azért lesz ez a mérkőzés egy szűk Lakers siker, mert utóbbi időben Lebronék elrontják a mérkőzések végére a nagyobb arányú előnyüket. Úgyhogy a mostani ajánlásom egy -2,5 pontos Lakers siker, amit öt egységgel ajánlok fogadásként.

San Antonio Spurs – Los Angeles Lakers Fogadási határidő : 02:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Los Angeles Lakers -2,5 pont (Pont hendikep) 1,62 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: