b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Sacramento Kings – Boston Celtics – 21:30

A TD Gardenben még egyszer kapott ki a Celtics, a mostani ellenfelét pedig pár nappal ezelőtt idegenben megverte. Összességében a Raptorsnál több a hiányzó, ráadásul a statisztikai adatok alapján is nyolc pontos favoritnak számít a Celtics. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés estében egy őrült meccsre számítok, ám nagyon nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a Celtics 10-1-es mutatót hozott eddig a szezon során.


A találkozó esetében egy döntő érvem van, az pedig a csapatok védelmeiben rejlik. A hazaiak védelme nem számít a legjobbnak, de lényegében ugyanezt lehet elmondani a támadásokról is. A Sacramento Kings ennek köszönhetően a nyugati konferencia tizenharmadik helyezettje. A Boston pedig nem kis meglepetésre az első helyen áll a keleti konferenciában. Egyszóval a hazaiak nem épp a legjobbak, bár formailag az utolsó öt mérkőzésből három alkalommal nyerni tudtak. A Celtics részéről ma nagy kérdés, hogy a K. Walker, J. Tatum és J. Brown trió fogja-e szállítani a pontokat. Amennyiben jó formában lesz a trió, akkor nagyon nehezen tudom azt elképzelni, hogy a Sacramento tartsa a lépést velük, viszont bőven benne van a pakliban, hogy a hazaiak részéről B. Hield és H. Barnes is jó napot fog ki.

A statisztikai adatok alapján 4-6 pont közötti favoritnak számítanak a vendégek és mindenképp szoros találkozóra lehet számítani.

Őrült meccsre van ma kilátás, ám Jaylen Brown, Jayson Tatum és Kemba Walker továbbra is megtarthatja a Celtics fantasztikus formáját. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát biztos, hogy egy izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol csak annyi a kérdés, hogy a fentiekben említett játékosok milyen napot fognak ki. A formai előny egyértelműen a Bostonnál van, ám fontos azért azt is megemlíteni, hogy azért ezen mérkőzések közül voltak bőven könnyű meccsek is. Azt természetesen senki se veheti el a vendégektől, hogy nyerni tudtak a Mavericks, Spurs, Bucks és Raptors négyes ellen, de annyi szent, hogy a Sacramento nem fogja könnyen adni magát. Láthattuk ezt a Lakers ellen is, hogy Lebronék óriási favoritként csak két ponttal tudtak nyerni. Lényegében a fogadásom alapja a szimpla vendég siker, ami mellett leginkább a formai, ill. statisztikai különbségek miatt fogadok. Ám azt is fontos kiemelnem, hogy a Boston csapatát jelen állás szerint erősebbnek vélem.

Sacramento Kings – Boston Celtics Fogadási határidő : 21:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Boston Celtics (Győztes) 1,71 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: