b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : SAC Kings – TOR Raptors – 01/09 04:00

TORONTO, ON - NOVEMBER 06: Toronto Raptors Head Coach Nick Nurse stands amongst his team, (L-R) Fred VanVleet #23, OG Anunoby #3, Pascal Siakam #43, Serge Ibaka #9 and Kyle Lowry #7 as a call is disputed during second half of their NBA game against the Sacramento Kings at Scotiabank Arena on November 6, 2019 in Toronto, Canada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Cole Burston/Getty Images)

Levonva az előző mérkőzésekből, illetve az idei szezonból a következtetéseket, jóval nagyobb érték van az U/O piacban, mint a kimenetelekben. A hajnali kínálatból pedig egy olyan mérkőzést favorizálok, amit a statisztikai rendszerünk az egyik legmagasabb eséllyel látott el és látva azt, hogy milyen mutatókkal rendelkeznek a csapatok ez nem is csoda. A Toronto Raptors idén elég gyengén szerepel, bár ez a teljesítmény leginkább az igencsak nehéz sorsolásuknak köszönhető és az 1-6-os mérlegük némileg “becsapós” lehet. A Sacramento ennél jóval jobb mutatókat tudhat magáénak, hiszen a hazaiak 4-4-es mutatót alakítottak ki. Ami kulcsfontosságú az ajánlással kapcsolatosan, hogy a hazaiak idén is leginkább a gyors és hatékony támadásokra építik a játékukat és a védekezésüket elég erőteljesen átadják az ellenfélnek. Márpedig ma az a Toronto lesz a rivális, aki szintén elég erős támadásokban, ám a vendégek védekezése sem az igazi.

Várható végeredmény
114119

A várható pontszámadatok alapján a Toronto sikerére van realitás, ám nem lepődnék meg azon, ha a hazaiak behúznák végül a győzelmet. A Raptors idén védekezésben az ellenfeleknek 112 pontot engedett átlagosan, míg a hazaiak 117.6-os átlaggal rendelkeznek. Ez a két mutató pedig olyannyira kedvez a most látható U/O line-nak, hogy nem tudom ezt kihagyni. A csapatok egymás ellen az előző évben rendre hozták az over opciót a most favorizált line-on, de ha az idei mérkőzéseket nézzük a Sacramento öt, míg a Toronto négy alkalommal zárt 224 pont felett. A csapatok pihenhettek a mostani mérkőzés előtt és ebből kiindulva akár fel is készülhettek egymás védekezéséből. Egy szó, mint száz, ha a csapatok azt hozzák, amit az eddigi mérkőzéseiken akkor mindkettő együttes 110 pont felett fog zárni és nagyon könnyedén “zöldülhet” a most favorizált line. A hiányzók esetében sincs olyan játékos aki miatt változna bármit is a mérkőzés. Tehát a vendégek részéről Pascal Siakam, Kyle Lowry, Fred VanVleet játékára szinte garantáltan számíthatunk, míg a hazaiaknál Buddy Hield, Barnes, Haliburton, Bagley, De’Aaron Fox és Richaun Holmes játékára hagyatkozhatunk.  Az O/U piac ugyan jól van meghatározva, ám látva azt, hogy várhatóan 233 pontra van kilátás, nagy hiba lenne a 224.0-s határt nem behúzni. Úgyhogy erre a line-ra ajánlok fogadást, szigorúan alacsony téttel!

Predikció : 
224.0 felett (Összesített pontok) 
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: