b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA: Rockets – Cavaliers ötletadó

Ötletadó rovatunk ma is jelentkezik és egy NBA találkozóra lenne a közösségünk aktív követőinek egy ötletünk. Egy speciális opcióval készültünk, amit a bet365 fogadóportálon található meg.

BET365-n így találhatjátok meg!
Kosárlabda – NBA – Játékos 01/11 – Játékos teljesítmények (pontok) – James Harden (HOU Rockets)


I Houston Rockets – Cleveland Cavaliers I

Ezen a találkozón is elmondható, hogy a fogadóirodák őrülten eltolták a szorzókat. A vendégek oldaláról lassan hosszabb a hiányzók listája, mint egy átlagos bevásárlólista, kíváncsian várjuk a találkozót, hogy ma is szoros mérkőzést játszik hazai pályán a Rockets, avagy simán nyernek. Mi utóbbira tennénk voksot, de nem itt kerestük a mai ötlatadó ajánlásunk tényezőjét, hanem a Rockets vezéregyéniségében James Hardenben.

Harden az utóbbi időben önmagára talált, ez pedig egynek tudható be, amit a szakértők is megerősítenek, hogy végre olyan szabadteret kapott a támadásokban , amelyet örömmel használ ki ő is, illetve a társak is élvezik ennek a “hasznát”. Harden magabiztosságával, illetve tudásával szinte minden találkozón szórja a triplákat, de a passzokkal sem szűkölködik. Egy szó, mint száz az előző mérkőzéseket összesítve egyet láthatunk, ami szinte hihetetlen..

Harden teljesítménye előző találkozókon:
(MIL) 42 pont – 6 assziszt – 11 lepattanó = 59
(DEN) 32 pont – 14 assziszt – 5 lepattanó = 51
(POR) 38pont – 7 assziszt – 5 lepattanó = 50
(GSW) 44 pont – 15 assziszt – 10 lepattanó = 69
(MEM) 43 pont – 13 assziszt – 10 lepattanó = 66
(NO) 41 pont – 6 assziszt – 9 lepattanó = 56
(BOS) 45 pont – 6 assziszt – 2 lepattanó = 53


Ami látható ezen adatokból, hogy Harden a legutóbbi mérkőzésein szinte mindig 40 pont körül zárt. Most pedig arra kötnénk fogadást, hogy a gyengébb védekezéssel ellátott Cleveland ellen hazai pályán ismét a hátán fogja cipelni a csapatot és 40 pont körül fog zárni. Rizikós döntés, viszont a jelenlegi formájában, illetve láthatóan a statisztikákban is ez az opció bőven állhat és a bet365 segítségével, viszonylag korrekt opción köthetünk magasabb szorzóért fogadást!

Houston Rockets – Cleveland Cavaliers (02:00)

Tipp:Több, mint 37,5 pont (Játékos pontok 01/11 – James Harden (HOU Rockets)) odds: 1,78 Ötletadó max 1 egység

 

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: