b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Portland Trail Blazers – Phoenix Suns – 03/11 03:00

A Portland egész szezonban fantasztikusan játszott hazai pályán. Most nincs más esélyük, csak a győzelem az elfogadható. (Fotó : Sam Forencich/NBAE via Getty Images)

Az NBA hajnali mérkőzései közül mindössze egy találkozót emeltem ki, méghozzá a Portland – Phoenix Suns párharc lenne az.


A találkozóval kapcsolatosan egyből “szemet szúrt” számomra, hogy két ilyen sok pontos csapat meccsén viszonylag alacsony line-t kaptunk. A kezdeti 238.5 pontos határról mostanra 233,0 pontot láthatunk, ez pedig több, mint ajándék véleményem szerint. A hazaiak részéről remek hír lehet, hogy D. Lillard, C. McCollum, C. Anthony és H. Whiteside is játszani fog. A hazaiaknál három játékos hiányáról tudunk eddig, méghozzá Nurkic, Collins és Hood. Ugyan ez a három játékos meghatározó egyénisége a csapatnak, ám előbbi kettő leginkább a védekezésben játszik kulcsszerepet és a mostani Suns ellen ez szintén kulcsfontosságú lenne. A Phoenix részéről is remek hír számunkra, hogy D. Booker, D. Saric, R. Rubio és M. Bridges is játékra alkalmas állapotban.

A várható pontszámok alapján 235 és 239 pont közé várható a mostani mérkőzés.

Minden esély adott ismét egy pontokban gazdag találkozóra. (Fotó : Sam Forencich/NBAE Getty Images)

A fogadóirodák által kínált ponthatár ugyan magas a megszokotthoz képest, ám az, hogy ennyire lecsökkentették mindenképp érdemes kihasználni. Ha a szimpla statisztikai adatokat figyeljük meg látható, hogy egyik csapat sem a pontszegény mérkőzéseiről híres. A hazaiak 113,5 ponton átlagolnak támadásokban, míg védekezésben 115,4 ponton teszik ezt meg. A vendégek pedig 112,7 ponton átlagolnak támadásban, míg védekezésben 114 pontot engednek átlagosan az ellenfeleknek. Szintén érdekes tényező lehet, hogy a két együttes a 2019/2020-as kiírásban négy alkalommal is találkozott már egymással. Elsőként még az előszezonban, akkor 118-134-es mérkőzést játszottak, de ez nem is annyira mérvadó. Ezenkívül viszont “élesben” három mérkőzésből egyszer 110-111, 116-122 és 127-117-es eredménnyel zártak a felek. Ennek megfelelően a mostani kiírásban szinte rendre képesek voltak a 233,0 pontos határ fölött zárni a párharcok során. Ami szintén érdekes tényező, hogy a Suns most viszonylag egyben van és legutóbb a Giannis nélküli Milwaukeet verték meg egy 271 pontos mérkőzésen. Aztán ott van az a tényező is, hogy a csapatok nem is olyan rég még március 7-én találkoztak egymással és akkor bonyolódtak bele egy 244 pontos mérkőzésbe és ugyanezen játékosok léptek szinte akkor is a pályára. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok. Egyik csapat sem a védekezéséről híres, ráadásul ismerve az előző mérkőzés adatait és azt a tényezőt, hogy egyik csapat sem tud igazán a triplák elleni dobások ellen védekezni, mindenképp lehet érték egy over opcióban. Hála a bet365 fogadóirodának a 233,0-ás határ még kedvező is lehet, hiszen ezt az opciót megfogadva, ha netalántán pont 233 pont születne a mérkőzésen a tétet visszakapnánk, úgyhogy mindenképp van érték a találkozóban és az opcióban is. Tippmixen és más fogadóirodákban vélhetően a 233,5 pontos határt lehet fogadni, úgyhogy erre fogadjatok!

Portland Trail Blazers – Phoenix Suns Fogadási határidő : 03:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
233,0 pont felett (Játék összesített) 1,90 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: