b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans – 02/22 04:30

Jan 22, 2020; New Orleans, Louisiana, USA; New Orleans Pelicans forward Zion Williamson (1) during the first quarter against the San Antonio Spurs at the Smoothie King Center. Mandatory Credit: Derick E. Hingle-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-407380 ORIG FILE ID: 20200122_pjc_ah6_515.JPG

A hajnali NBA mérkőzések közül ismét lehetne bő számmal válogatni, ám tanulva a múltkori 1/5-ös esetből mindössze két találkozót favorizálnék.


A Portland – New Orleans Pelicans meccs szinte minden amerikai sportelemző, ill. analitikai oldalon szerepel kiemelve. Ennek legfőbb oka, hogy a hazaiaknál annyi a sérült, mint égen a csillag. Ennek megfelelően a csapat húzóembere D. Lillard sem lép ma pályára és vélhetően 3-4 mérkőzés erejéig nem fog pályára lépni. Ezt tegnap Terry Stotts is megerősítette. Rajta kívül Collins, Hood, Nurkic játéka is erősen kérdéses. AMi azt illeti a másik oldalon egy szinte hiányzó nélküli New Orleans érkezhet, hiszen Zion Williamson, B. Ingram, J. Holiday, J. Redick, L. Ball, D. Favors, J. Hart, E. Moore játéka szinte garantált és ezen játékosok döntő többsége alapembernek számít.

A statisztikai adatok alapján öt pontos favoritnak számít a New Orleans Pelicans.

Zion legutóbb 31 pontig jutott a Portland ellen. Vajon ma is lesz benne ennyi? (Fotó : USA Today Sports)

Lényegében számomra Lillard kiesése a legbiztatóbb, hiszen utóbbi időben rendre óriási átlagokat ért el és a tripláival nem nagyon tudott mit kezdeni egyik csapat sem.  Ugyan a New Orleans nem a védekezéséről híres, ám C. McCollum, ill. C. Anthony kettősre kell leginkább figyelniük. Amennyiben ezt a két játékost kiveszik, vagy épp játékukat tudják limitálni, úgy nagyon magabiztos sikert érhetnek el a vendégek. Ha az átlagokat nézzük, akkor látható, hogy forma-forma adatokat értek el eddig a csapatok és lényegében a Portland is a gyenge védekezéséről híres, viszont érdemes megemlíteni, hogy Lillard 29,5-ös pontátlaga ma fájó probléma lehet. Nem beszélve arról, hogy a védekezésben agyba főbe verheti Zion a hazaiakat, hiszen nem nagyon van ki felvegye vele tempóban és magasságban a versenyt a palánk alatt. Egyszóval több minden szól a vendégek sikere mellett, de leginkább én Lillardra alapoztam az elemzést. Mivel ő nem játszik, látható, hogy a fogadóirodák is a vendégek sikerével számolnak. A kezdeti szorzó 1,66 volt, ám mostanra 1,60-ra esett ez az érték. Úgyhogy érdemes még időben beszállni, amíg nem verik szét a szorzót. Érdekességként pedig még annyit hozzáfűznék a mérkőzéshez, hogy a mostani kiírásban már háromszor találkoztak a felek, ebből kétszer Lillard is a pályán volt és rendre nyerni tudott a New Orleans Pelicans.

Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans Fogadási határidő : 04:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
New Orleans Pelicans (Mérkőzés győztese) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: