b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Portland Trail Blazers – Los Angeles Lakers – 12/07 04:30

Az utolsó mérkőzésre pedig a hajnali NBA forduló egyik legígéretesebb összecsapását láthatjuk, ami igazi csemegének ígérkezik.


A Lakersről már több elemzést is készítettem és mindig megemlítettem, hogy Lebron maga köré építette a csapatot (mint mindig) és ténylegesen szárnyal a Lakers. Huszonkét fordulót követően 19-3 a vendégek mutatója, ami igencsak figyelemre méltó. A vendégek keretében L. James mellett, K. Kuzma, A. Davis, D. Howard, D. Green, R. Rondo, J. McGee játékára is számíthatnak. James a maga 26,3-s átlagával kiemelkedik a mezőnyből, bár mögötte szorosan ott áll a hazai oldalon szereplő D. Lillard, ill. C McCollum, akiknek 23,9, ill. 20,4-es pontátlaguk van.

Három statisztikai portál alapján is 226-231 pont közötti átlagokra lehet számítani.

L. James és A. Davis ma is kulcsszerepet vállalhat a mérkőzésből. (Fotó : USA Todays)

A szimpla statisztikai adatok beszédesek, ráadásul az opening line-t én alacsonynak mondanám, hiszen 221,5 az U/O line. Ebben pedig mindenképp van érték, főleg látva, hogy milyen egyéniségekből állnak a csapatok. Én a Lakers győzelmében egyáltalán nem vagyok biztos, hiszen a Portland már pár csapatot megizzasztott. Az is biztos, hogy a vendégek viszonylag jól védekeznek, ám a Portland játéka ellen eddig egyedül talán a Clippers volt az aki felvette a versenyt, de hazai pályán mindenképp számolni kell a hazaiakkal. Ami biztos, hogy az átlagokat figyelve hazai pályán a Portland 117,87-es átlagot hoz a szerzett pontokat tekintve, míg a Lakers idegenben 114,36-on átlagol. A kapott pontok esetében a Lakers 107,8, a Portland 115,1 ponton átlagol. Tehát ezen az adatok alapján 222 pont minimum reális ezen a mérkőzésen. Persze nem minden a statisztika, ám én úgy érzem, hogy a Lakers ma is képes lehet 115-120 pont körül zárni és nagyon meglepne, ha a Portland nem zárna 105-110 pont körül. Mindkét oldalon kiváló képességű játékosok vannak, úgyhogy triplákban és eredményességben szerintem nem lesz hiány. Úgyhogy számomra megalapozott az over opció.

Portland Trail Blazers – Los Angeles Lakers Fogadási határidő : 04:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 221,5 pont (Játék összesített) 1,83 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: