b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Portland Trail Blazers – Denver Nuggets

A Portland egész szezonban fantasztikusan játszott hazai pályán. Most nincs más esélyük, csak a győzelem az elfogadható. (Fotó : Sam Forencich/NBAE via Getty Images)

A holnapi munkánkat a Portland – Denver összecsapással kezdjük. Az NBA rájátszásban remekül teljesítünk és szeretném is ezt a sorozatot tovább folytatni.


I Portland Trail Blazers – Denver Nuggets I

 

Amit a mérkőzés előtt leszögezek, hogy innentől a “B” kategóriás besorolás az 1,60 és 1,75-s oddsok közti elemzések fogják megkapni döntő többségben. Úgyhogy sportágtól függetlenül, az oddshatárok közötti opciókat “B” kategóriába fogom sorolni. A mostani mérkőzés 3-2-s Denver Nuggets előnyről folytatódik, viszont most a hazai pályán fantasztikus eredményeket elérő Portlanden lesz a nagyobb nyomás.

A Portland hazai pályán az alapszakaszban 32-9-s mutatóval zárt, ezt követően pedig az OKC ellen mindhárom mérkőzésüket megnyerték, illetve a Denver ellen 1-1 a mérlegük. A statisztikai mutatók alapján 113-104-s eredmény várható. 

A Portland egész szezonban fantasztikusan játszott hazai pályán. Most nincs más esélyük, csak a győzelem az elfogadható. (Fotó : Sam Forencich/NBAE via Getty Images)

Én ugyan szoros mérkőzésre számítok, viszont nem tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a Portlandnek ma nyerni kell és hazai pályán milyen jók. Úgyhogy nem is tanakodom és gondolkozom ezen az ajánláson. Én bizakodó vagyok, a Portlanddel már többször sikerült profitálnom és ennek fényében fogadást ajánlok a hazaiak sikerére. A statisztikai adatok is erről beszélnek, ugyan Nurkic nincs, de rajta kívül minden egyes kulcsfontosságú játékos a keret részese.

Portland Trail Blazers – Denver Nuggets (04:30) 
Tipp: Portland Trail Blazers (A mérkőzés győztese) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: