b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : POR Trail Blazers – DAL Mavericks – 03/22 03:00

A Portland egész szezonban fantasztikusan játszott hazai pályán. Most nincs más esélyük, csak a győzelem az elfogadható. (Fotó : Sam Forencich/NBAE via Getty Images)

A másik elemzésem a Portland Trail Blazers – Dallas Mavericks párosításra vonatkozik. Mindenképp remek hír, hogy D. Lillard mellé C. McCollum is csatlakozott a támadásokban és a játékos visszatérése nem is sikerülhetett volna jobban, ugyanis harminckét pontot dobott a legutóbb a Dallas Mavericks ellen.

Várható végeredmény
114117

Lillard önmagában képes 30-40 pontot is dobni akár és ezt kiegészítve McCollum is képes lehet ismét egy hasonló produkcióra, mint legutóbb. A vendégek részéről ugyan vannak hiányzók, de L. Doncic, T. Hardaway, M. Kleber és K. Porzingis játékára mindenképp számíthatunk. A felek az idei szezonban már három alkalommal találkoztak egymással és mindháromszor képesek voltak 230 pont felett zárni. Egy szó, mint száz a találkozón most is egy pontokban gazdag mérkőzésre számítok és mivel mindkét oldalon ott vannak azok a játékosok akik képesek lehetnek 25-30, vagy még több pontot dobni, így bőven van realitás abban, hogy 229.5 pont felett zárjanak a csapatok! A várható pontszámadatok némileg megtévesztők lehetnek, hiszen a Portland rengeteg sérülttel hozta eddig a mérkőzéseit, de most McCollum visszatérésével szerintem képesek lehetnek ismét győzelemmel zárni!

Predikció : 
229.5 felett (Összesített pontok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: