b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder – 02/01 03:00

Mindenképp érték van az OKC sikerében, hiszen a Minnesota teljesen formán kívül játszik az utóbbi mérkőzésein. (Fotó : USA Todays)

A harmadik, egyben utolsó elemzésben a Suns – OKC Thunder kettős mérkőzését elemeztem ki, ahol ismét nem okozok meglepetést a favorizált opcióval.


A találkozóval kapcsolatosan én nem szeretném sokáig húzni a mondanivalóm és leginkább az “addig üsd a vasat, amíg meleg” elven ajánlom az OKC sikerét ismét. Nem nagyon értem továbbra sem a fogadóirodák szorzóit, nem tudom, hogy mit láthatnak, vagy mit gondolnak a vendégekről, de ezt a hibafaktort eddig remekül sikerült kihasználni. Az OKC ugyanis egyre jobb teljesítményt nyújt, ráadásul a mostani riválisa védekezésben az egyik legrosszabb véleményem szerint. Az addig rendben van, hogy támadásokban Devin Booker kimagasló teljesítményt nyújthat, ám az OKC defense könnyű szerrel felveheti vele a párharcot. Ennek megfelelően egyáltalán nem biztos, hogy az amúgy 26,4 pontátlaggal rendelkező kosaras most is kimagasló teljesítményt hozzon. Márpedig, ha neki nem fog menni a mérkőzés, akkor Deandre Ayton, vagy épp Kelly Oubre, Ricky Rubio trió aligha fog maradandót nyújtani.

A statisztikai adatok alapján 4 pontos favoritnak számít az OKC.

Mindenképp van érték ismét az OKC sikerében. (Fotó : USA Todays)

Az OKC-ben Gallinari, Gilgeous-Alexander, Chris Paul, Dennis Schroder és Steven Adams szinte garantáltan játszani fog, egyszóval az egyik legjobb, ha nem a legjobb ötös lehet a pályán a legtöbb alkalommal. Ami a Suns-t illeti okoztak már a szezon során meglepetéseket, de hazai pályán nem igazán megy a csapatnak. A Suns hazai mérlege egyébként 9-16-os értéket mutat, míg az OKC idegenben immáron 14-10-es mutatóval rendelkezik. Ami a vendégeket illeti a legutóbbi tíz mérkőzésükből hét alkalommal nyerni tudtak, idegenben viszont ez a mutató 9-1-et mutat a legutóbbi tíz találkozóból. A Suns otthon a legutóbbi tíz mérkőzésből csak három alkalommal tudott nyerni, ami mindenképp biztató adat lehet. A Suns ugyan egy nappal többet pihenhetett, de én úgy érzem, hogy a védekezésükön ma is elmehet a mérkőzés. Ha már védekezés, akkor átlagokban a hazaiak 114, míg a vendégek 108 ponton átlagolnak. Támadásokban viszont 113, míg a vendégek 111 ponton átlagolnak. Egyszóval a védekezésen múlhat ez a mérkőzés, amit szerintem az OKC kegyetlenül kihasználhat. A vendégek sikerében mindenképp van érték és remélem, hogy sikerül ismét profitra szert tenni a favorizálásukkal. Érdekességként a mostani kiírásban egyszer találkoztak a felek, akkor 18 ponttal nyert az OKC.

Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder Fogadási határidő : 03:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Oklahoma City Thunder (Győztes) 1,86 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: