b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Phoenix Suns – Denver Nuggets – 02/09 03:00

A második mérkőzés esetében a Phoenix Suns – Denver Nuggets kettős találkozója került kielemzésre.


Erről a találkozóról is amit érdemes egyből megemlíteni, hogy a Suns back to back. Ez pedig semmiképp sem jelent jót a hazaiaknak, hiszen most a nyugati konferencia harmadik legjobbja érkezik hozzájuk, akik azért elég jó formában vannak, ráadásul volt három napjuk készülni a mostani mérkőzésre. Annyi szent, hogy ma hajnalban nagyon jól játszott a Suns és én szerintem ezt most ki is játszották magukból egy időre. Ugyanis az együttes nyerni tudott a Houston ellen, méghozzá 26 ponttal.

A statisztikai adatok alapján hat pontos favoritnak számít a Denver.

A Denver győzelmében mindenképp van érték. (Fotó : Getty Images)

A Denver szorzója elég magas volt, hiszen 1,80-as szorzóról indult, ám mostanára 1,64-es oddsra csökkent. Ezt pedig felesleges kommentálni, hiszen ez nem a véletlen műve. A sportfogadói piac már a reggeli órákban reagált erre, így tettem én is, ám megvártam a a várható hiányzókat. A hazaiaknál Devin Booker, Ayton, Oubre és Rubio játékával lehet számolni, ők lehetnek azok akik szállíthatják a pontokat. A vendégek részéről viszont Nikola Jokic, Murray, Grant, Harris, Mcrae, Millsap, Morris is játszani fog. Ami biztos, hogy a vendégek keretében szereplő játékosok jobb átlaggal rendelkeznek, ráadásul a pontátlagok is igencsak beszédesek. A dobott pontokban a hazaiak 113, a vendégek 110 ponton átlagolnak, védekezésben viszont a hazaiak 114, a vendégek pedig 106 ponton átlagolnak. Ezen átlagok alapján pedig van reális különbség a felek között. Ami szintén beszédes, hogy a két együttes az idén során már négy alkalommal találkozott egymással és mindig a Denver nyert. Egyszóval minden a Denver sikere mellett szól és szerintem most is jöhet a győzelmük, amit érdemes még elcsípni ezen az 1,64-es szorzón.

Phoenix Suns – Denver Nuggets Fogadási határidő : 03:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Denver Nuggets (Győztes) 1,64 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: