b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Philadelphia 76ers – New Orleans Pelicans – 12/14 01:00

Embiid ma is parádézhat és védekezésben megverhetik az idegenben gyengén teljesítő New Orelans Pelicans csapatát. (Fotó : USA Today)

Ritkán fordul velem elő ilyen, de az esti órákban döbbentem rá, hogy a bet365 kínálatában még nem szerepelt a délelőtt a Philadelphia 76ers – New Orleans Pelicans mérkőzés. 


A találkozó pedig igencsak a mostani fordulók egyik legbiztosabbjának tűnik, hiszen a hazai keretben szinte mindenki játékra alkalmas állapotban, ráadásul egy top-defense csapat játszik ma egy gyenge teljesítménnyel rendelkező csapattal. A 76ers hazai pályán 13-0-ás mutatóval rendelkezik, ami igencsak tekintélyt parancsoló teljesítmény.

A statisztikai adatok alapján tizenkét pontos favoritnak számít a Philadelphia.

Embiid ma is parádézhat és védekezésben megverhetik az idegenben gyengén teljesítő New Orelans Pelicans csapatát. (Fotó : USA Today)

Őszintén szólva, így az esti órákban már nem nagyon akarok belemerülni a statisztikai adatokba, de röviden és tömören megteszem. A Philadelphia tehát egy nagyon erős védelemmel rendelkezik és 103,69 ponton átlagol a csapat, míg a Pelicans védelmi mutatója 119,84-et mutat átlagosan. Ez már alapra hatalmas differencia a felek között, aztán ott van az a tényező is, hogy hazai pályán a 76ers a kapott pontok átlagát leredukálja száz pont alá és átlagosan 98,15 pontot engedtek eddig az ellenfeleknek, míg támadásokban otthon jóval jobb mutatókat érnek el és 110,70 ponton átlagolnak. Egy szó, mint száz a New Orleans Pelicans idegenben amúgy sem erős, a 2-10-es mutatójukkal, ám látva azt, hogy a hazai keretben J. Embiid, T. Harris, B. Simmons és Josh Richardson is szerephez jut így aligha marad esélye az idegenben gyengélkedő és továbbra is rengeteg sebből vérző Pelicansnak. A vendégek ráadásul támadásokban leginkább három játékosra hagyatkozhatnak, Brandon Ingram, Jrue Holiday és Derrick Favors az akik képesek több pontot szerezni, de példának okáért idén Lonzo Ball teljesen formán kívül játszik. Egyszóval a hazai sikerben óriási érték van és látható, hogy a fogadóirodák is várják a 76ers sikerét. Ezért egy alacsony hendikep határon “B” kategóriába ajánlva osztom meg a -4,5 pontos hendikep opciót, ami ugyan 1,57-es értéken rakható, ám a 76ers szinte minden hazai meccsén ez a hendikep jött.

Philadelphia 76ers – New Orleans Pelicans Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Philadelphia 76ers -4,5 pont (Hendikep) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: