b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Philadelphia 76ers – Los Angeles Clippers – 02/12 01:00

Embiid ma is parádézhat és védekezésben megverhetik az idegenben gyengén teljesítő New Orelans Pelicans csapatát. (Fotó : USA Today)

A Philadelphia 76ers – LA Clippers mérkőzés pedig igazi csemegének számít a hajnali mérkőzések közül, ezért nem tudtam kihagyni a találkozót.


Ami elsőre remek hír, hogy a 76ers teljes kerettel játszhat hajnalban, hiszen Embiid rendbe jött, ill. rajta kívül B. Simmons, T. Harris, J. Richardson és A. Horford is játszhat. A vendégeknél egyedül P. Beverley fog hiányozni, viszont érdemes megemlíteni, hogy Leonard, George, Williams, Morris, Harrel, Shamet szerepelni fog. Egyszóval mindkét oldalon a legjobb játékosok vállalhatnak kulcsszerepet. Ami viszont mindenképp érdekes lehet, hogy fordított felállásban még január elején 6 ponttal tudott nyerni a 76ers, most pedig a Wells Fargo Centerben lépnek pályára Embiidék.

A statisztikai adatok alapján 3 pontos favoritnak számít a 76ers és mindenképp érdemes megemlíteni, hogy 24-2-es mérlegük van hazai pályán.

Embiid ma is parádézhat és védekezésben megverhetik az idegenben gyengébben teljesítő Clipperst. (Fotó : USA Today)

A hazai átlagok tekintetében pedig már a legjobb mutatónak minősül ez a 24-2-es mérleg. Annyi biztos, hogy ez a mostani nem lesz egyik fél számára sem sétagalopp, ám a Clippers idegenben elég sűrűn bukta a meccseit. Szintén megfigyelhető az is, hogy ami az egyik csapatnak a gyengesége, az a másiknak az erőssége. Ennek megfelelően a Clippers támadásokban, míg a 76ers védekezésben erősebb riválisánál. Lényegében átlagokat felesleges nézegetni, viszont én úgy vélem, hogy a mostani Clippers fogható, főleg idegenben. A 76ers otthon borzasztó erős és csak példának okáért nyerni tudtak a Bucks és a Lakers ellen is hazai pályán. Úgyhogy én most bevállalom 2,02-es szorzón a hazaiak sikerét!

Philadelphia 76ers – Los Angeles Clippers Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Philadelphia 76ers (Győztes) 2,02 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: