b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Philadelphia 76ers – Charlotte Hornets – 01/05 01:00

Embiid ma is parádézhat és védekezésben megverhetik az idegenben gyengén teljesítő New Orelans Pelicans csapatát. (Fotó : USA Today)

A 76ers – Hornets párosítás a tegnapi mérkőzést követően ismét megrendezésre kerül. Őszintén szólva az első találkozó elég nagy pontszórással zárt és ehhez az kellett, hogy a 76ers feladja az eddig jól működő védekezését. A Charlotte Hornets idén nem hiszem, hogy képes lesz felvenni a “nagyokkal” a lépést, ám La. Ball érkezése üde színfolt a támadásokban és a fiatal játékos egyre több lehetőséghez jut. 

Várható végeredmény
113102

A Philadelphia most is egyértelmű esélyese a találkozónak ám úgy vélem, hogy Embiidék most jóval jobban fognak figyelni a védekezésükre is, hiszen felesleges lenne ismét egy rohanós mérkőzésbe beleszaladniuk. A 76ers idén elég alacsonyan tartja az ellenfeleket a támadásokban és ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint a 101.8-as kapott pontok átlaga. Támadásokban egyébként nem nyújt kimagaslót a csapat, hiszen a 109.8-as átlaga egyáltalán nem számít extra teljesítménynek. A Hornets védelem jóval gyengébb, mint a hazaiaké és azért ez elég sokszor bebizonyosodott már, bár a szezon során esetükben sem alakult ki sok over mérkőzés a most favorizált U/O határon. A fogadóirodák némileg emeltek a line-okon és ebből kiindulva ismét érdemes egy under opció felé “kacsintani”. A 76ers az idén lejátszott hat mérkőzéséből mindössze egyszer zárt 222.5 pont felett, míg a Hornets ezt kétszer tette meg eddig. Egyszóval reális érték van valóban az under opcióban és bízom benne, hogy az előző mérkőzést követően mindkét fél levonta a következtetéseket és most egy jóval “nyugodtabb” mérkőzést hoznak össze a csapatok. A várható pontszámadatok alapján 115 pont reális a meccsen és ebből kiindulva 64% esélye van a favorizált opciónak.

Predikció : 
222.5 alatt (Összesített pontszám)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: