b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : PHI 76ers – WAS Wizards – 01/07 01:00

Embiid ma is parádézhat és védekezésben megverhetik az idegenben gyengén teljesítő New Orelans Pelicans csapatát. (Fotó : USA Today)

A 76ers – Wizards mérkőzésen leginkább a várható pontszámadatokban, illetve az amerikai szakértői véleményekben bízva hoztam meg a végső döntésem. Annyi egyértelműen látható, hogy a két együttes teljesen ellentétes formát nyújt, amíg a hazaiak 6-1, addig a vendégek 2-5-ös mérleggel rendelkeznek, de azért ez az alapszakasz elején aligha mérvadó információ. Az már annál inkább, hogy a liga egyik legjobb átlagát hozta össze védekezésben a lejátszott meccseken a 76ers és ez mindenképp megnehezítheti a R. Westbrook/B. Beal duó dolgát. 

Várható végeredmény
119110

A várható pontszámadatok alapján kilenc pontos favorit a 76ers, ám mindenképp érdemes azt is megemlíteni, hogy ezt az átlagot a Wizards védelemnek köszönhetjük, akik közel 121 pontos átlagot hoztak össze és ezzel nagy eséllyel pályáznak a liga egyik legrosszabb védekezésének díjára. Persze ahogy a felvezetőben is említettem ezen átlagok/értékek még jelentősen változhatnak, ám a 76ers idén minden egyes meccsét hozta hazai pályán, ráadásul mindet legalább hat pontos előnnyel tette meg. A mostani ellenfele ellen még december végén játszott a csapat és akkor 113-107-re nyert a 76ers. A Philadelphia az első verségét követően nagyon magabiztosan játszott a Toronto ellen, de ezt követő három meccsét a Joel Embiid, Ben Simmons, Tobias Harris, Seth Curry négyes valami fantasztikus teljesítménnyel hozta. Hogy pontosabb legyek, Joel Embiid 25.5-ös átlagával a mai meccs legjobbja, már ha fogalmazhatok így és a Washington keretét látva az említett duón kívül talán Thomas Bryant tehet fel több pontot az eredményjelzőre, ám rajtuk kívül egyszerűen nem látok a Wizardsban olyan személyt akitől tartani kellene. Amennyiben a 76ers figyel a védekezésére és támadásokban megtudja tartani a 40-42%-os hatékonyságát én úgy gondolom, hogy magabiztos sikerrel zárhatnak. A fogadóirodák is a hazaiak sikerére számítanak, amit én a -5.5 pontos hendikep opcióval favorizálnék.

Predikció : 
Philadelphia 76ers -5.5 (Hendikep)
Odds: 1.72Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: