b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : PHI 76ers – BOS Celtics – 08/23 19:00

Embiid ma is parádézhat és védekezésben megverhetik az idegenben gyengén teljesítő New Orelans Pelicans csapatát. (Fotó : USA Today)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 19:00

A 76ers nyilatkozatok és sérültek listája alapján nem tudjuk elképzelni, hogy innen felálljon a csapat. A Boston elég masszívan teljesít ellenük, végig képesek védekezésben erőn felül teljesíteni, ráadásul erőnlétileg jóval fittebbnek tűnik a Celtics a mostani riválisánál. A Celtics 3-0-ás előnyből várja a mérkőzést és eddig minden egyes mérkőzést nyolc vagy többp onttal húzott be a csapat. Az előző két meccsükön nyertünk, hiszen a Boston Celtics -6.0-ás hendikep opciót favorizáltuk, viszont most a fogadóirodák megemelték a hendikep line-t és ennek okából, magasabb rizikót kell vállalnunk. A -7.5 pontos hendikep így is bőven reális, mert a várható pontszámadatok alapján 11 pontos favorit a Boston. Úgyhogy alacsony téttel fogadást ajánlunk a mérkőzésre.

📊 Ajánlott predikció: 
BOS Celtics -7.5 (Hendikep)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: