b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Orlando Magic – Los Angeles Lakers – 12/12 01:00

Az Orlando – Lakers meccsen nem nagyon értem az opciókat és ennek megfelelően megpróbálom kihasználni a fogadóirodák hibáját.


A mérkőzésen roppantul alacsony az U/O line, annak ellenére, hogy az utóbbi időben a Lakers rendkívül gyors játékot játszik. A mostani fogadásom alapja ennek megfelelően egy over opció lenne. A vendégek keretében A. Davis, L. James, K. Kuzma biztosan játszik és ez a három játékos átlagosan 60-70 pont között hozza a pontokat. Ami szintén egyértelmű, hogy a Lakers védelem viszonylag sok pontot enged az ellenfeleknek és átlagosan 104,6-os átlagot hoznak. Támadásokban már más a helyzet, hiszen 114,5 ponton van jelenleg a dobott pontok átlaga a Lakersnél.

Idén még nem találkoztak a felek, ám mindenképp jó hír lehet, hogy a Lakersnek van ideje pihenni, hiszen 12.09.-én léptek utoljára pályára.

Ma is gálázhat a Lakers. (Fotó : USA Today)

A hazai oldalon E. Fournier, A. Gordon, J. Isaac, T. Ross, M. Fultz is biztosan játszik és ezen játékosok egytől egyig 12 pont fölött átlagolnak. A statisztikai adatok alapján egyébként 213-219 pont közé lehet várni ezt a találkozót és ennek megfelelően rendezkedtek be a fogadóirodák is, hiszen a line 212,5 ponton áll jelenleg. A Lakers meccsére nem is olyan rég fogadtunk, akkor a Portland otthonában lépett a pályára a csapat, akkor is egy over opciót vártunk és ténylegesen megállás nélkül jöttek a pontok, egyben nyertünk is. Az Orlando otthon jó, ám érdemes kiemelni, hogy a jobb csapatok ellen nagyon ritkán zár a mostani line alatt. Ráadásul tizenkét hazai mérkőzésből hét alkalommal 212,5 pont fölötti határon zártak. A Lakers idegenben 11-1-es mutatóval áll, ami igencsak tekintélyt parancsoló. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem zöldülhet egy alacsonyabb határon az over opció.

Orlando Magic – Los Angeles Lakers Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 209,5 pont (Játék összesített) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: