b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : ORL Magic – TOR Raptors – 08/06 02:00

TORONTO, ON - NOVEMBER 06: Toronto Raptors Head Coach Nick Nurse stands amongst his team, (L-R) Fred VanVleet #23, OG Anunoby #3, Pascal Siakam #43, Serge Ibaka #9 and Kyle Lowry #7 as a call is disputed during second half of their NBA game against the Sacramento Kings at Scotiabank Arena on November 6, 2019 in Toronto, Canada. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Cole Burston/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mérkőzésen leginkább a Toronto védelmére hagyatkoznék, hiszen az egyik legjobb teljesítménnyel rendelkező védelem fog találkozni egy kevésbé hatékony támadósorral.  A Toronto nem híres a nagy overes mérkőzéseiről és most kaptunk az Orlando miatt egy olyan U/O line-t, amit érdemes kontrázni, úgyhogy egy under opcióra ajánlunk fogadást.

ORL Magic – TOR Raptors Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
224.0 alatt (Összesített pontok) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: