b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : ORL Magic – SAC Kings – 08/03 00:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A fogadóirodák szorzóit nem nagyon értem, hiszen az Orlando nagyon jó formában van, míg a Sacramento elég gyengén szerepelt szinte minden meccsén a kényszerszünet utáni folytatást követően. A másik kulcsfontosságú tényező, hogy amíg az Orlando legjobbjai tudtak pihenni a Brooklyn elleni mérkőzésen, hiszen magabiztos előnyt alakítottak ki, addig a Sacramento legjobb ötösének mindegyik tagja 30 percnél többet töltött a pályán, ezáltal pedig jóval fáradtabbak lehetnek. Azt már nem is említem, hogy egy nappal többet is pihent a Magic, egyszóval minden adott ahhoz, hogy a jobb formában lévő, jóval pihentebb csapat nyerjen.

ORL Magic – SAC Kings Fogadási határidő : 00:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
ORL Magic -2.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: