b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : ORL Magic – MIL Bucks – 08/24 19:30

Várható ma is a Bucks sikere a kérdés csak az, hogy Lowry ma is kiszórja magából a pontokat, vagy elmarad a bravúr tőle. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 19:30

A Bucks – Orlando mérkőzésen mindössze annyi a kérdés, hogy a hiányzókkal tűzdelt Orlando képes lesz-e ismét tartani a lépést a Giannisékkal. Amennyiben a válasz igen, akkor könnyedén egy 228-232 pont közötti átlag jöhet ki, viszont, ha nem akkor a 230 pontos line lazán “zöldülhet”. Ismét sok múlik egyébként a Bucks védelmen is, hiszen az előző meccsen eléggé kiengedtek a harmadik negyed végétől és e miatt alakult ki 228 pont a meccsükön. A mostani O/U line remeknek mondható, viszont a 231 pont azért mindenképp magas. Az előző két meccset magabiztos fölénnyel hozta a Bucks, ezért a -5.5 pont  és a 230.5 pont alatti opcióra ajánlunk fogadást, ami 1.90-es szorzón rakható a bet365 fogadóirodában. Amennyiben nincs esélyed ilyen opciót létrehoznod, akkor 2,5 egységgel fogadj a 226.5 pont alatti opcióra.

📊 Ajánlott predikció: 
MIL Bucks -5.5 + 230.5 alatt (Hendikep + Játék összesített)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: