b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs – 02/12 02:00

Mindenképp érték van az OKC sikerében, hiszen a Minnesota teljesen formán kívül játszik az utóbbi mérkőzésein. (Fotó : USA Todays)

A mai nap két NBA mérkőzés kerül megosztásra elemzésként és az első esetben az OKC – Spurs kettős került górcső alá.


A mérkőzésen számomra teljes mértékben megfelelőek a szorzók és mindent egybevéve látható, hogy már a hazaiak sikerére el is kezdték csökkenteni a szorzókat. Én ezt teljesen megértem, hogy jelen állás szerint a Spurs mélyponton van, ráadásul ha ez nem lenne elég, még back to back is a csapat, az-az a ma hajnali mérkőzésüket követően ismét pályán kell lenniük. Márpedig ezt tudhatjuk, hogy ez egyáltalán nem könnyű helyzet, főleg egy kisebb rotációval rendelkező csapat esetében. Ugyan nincs könnyű dolga Popovichnak, ennek ellenére egy elfogadható keret áll a rendelkezésére. Annyi biztos, hogy DeRozan a vendégek egyik legjobbjának játéka még továbbra is kérdéses és az ő kiesése láthatóan még jobban meggyengítette a vendégeket.

A statisztikai adatok alapján 6 pontos favoritnak számít az OKC.

Mindenképp érték van az OKC sikerében, hiszen a Spurs teljesen formán kívül játszik az utóbbi mérkőzésein. (Fotó : USA Todays)

A találkozón egy hendikep opcióval készültem és ennek több indoklása is van. A Spurs ahogy már a fentiekben is említettem elég gyenge és az utolsó 10 meccséből 8-t bukott. Ott van az a tényező, hogy fáradtabbak is lehetnek az amúgy remek formában lévő OKC ellen, ráadásul a hazaiak két napot készülhettek a mostani meccsre. Mindenképp szoros párharc lesz a mostani, ám legutóbb január elején hat ponttal nyert fordított felállásban az OKC. Az átlagok alapján, támadásokban jobb a Spurs, hiszen 113 ponton átlagolnak, míg az OKC 110 ponton teszik ezt meg. Viszont ott van a védekezés, ahol hatalmas fölénye van az OKC-nek. Ugyanis a vendégek 108 ponton átlagolnak, míg a hazaiak 115 ponton teszik ezt meg. Az köztudott tény, hogy védekezéssel mérkőzéseket lehet nyerni és lényegében az OKC ezt többször megmutatta már. Nekik hála az utóbbi időben rendre sikerült profitra szert tennünk. Mindezek mellett az OKC otthon igencsak erős, hiszen 17-11-es mérlegük van, míg a Spurs idegenben a második leggyengébb mutatóval rendelkezik idegenben a maga 8-19-es átlagával. Úgyhogy a fentiekben említett szempontok és vélhetően DeRozan hiánya befolyásolhatja a mérkőzést és ennek megfelelően én az OKC győzelmét egy -5,5 pontos hendikep opció mellett favorizálom.

Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Oklahoma City Thunder -5,5 pont (Hendikep) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: