b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : Oklahoma City Thunder – Houston Rockets – 01/10 03:30

Harden ma is kiveheti a részét a sikerből. Ma hajnalban 41 pontot szerzett és remélhetőleg maradt még a kezében hasonló mennyiségű pont. (Fotó : Getty Images)

Az OKC – Houston meccsen egy remek mérkőzésre számítok és nem elhanyagolható tényező, hogy Westbrook ismét pályára lép a Chesapeake Energy Arénában.


A találkozóval kapcsolatosan három érv sorakozik az ajánlás mellett és ennek köszönhetően a legmagasabb téttel ajánlom fogadásként a találkozót. Az első érvem Westbrook szerepe, aki  kereken öt napot készülhetett a mostani találkozóra. Annyi biztos és megfigyelhető volt az eddigi szezonban, hogy a nagy igazolások, a régi csapatok ellen rendkívül kimagasló teljesítményre képesek és én pontosan ugyanerre számítok. Westbrook viszonylag csendesen vált el az OKC-től és igazolt a Rocketsbe, ráadásul a vendégek legjobbja Harden is itt kezdte meg az NBA karrierjét. Egyszóval mindkét játékosnak igencsak kedves a mostani ellenfél, az OKC közönség, ill. közeg. Az OKC viszonylag jó szezont fut, viszont én továbbra is várom azt a megingást amit a szezon elején hozott össze a csapat. Formailag mindkét csapat fej-fej mellett halad, szinte azonosak a győzelmek/vereségek az utóbbi mérkőzéseket tekintve. Az egész szezont tekintve viszont a Rockets jóval jobb mutatókkal rendelkezik. A hazaiak támadásokban 108,81 ponton átlagolnak, míg a Rockets 119,4-es átlagot hozott az eddigi mérkőzésein. Ez a különbség majdhogynem 11 pontos különbséget jelent. A védekezést tekintve az OKC 107,3 míg a Rockets 113,8-as átlagot hozott össze eddig, az-az ebben az OKC jobb mutatókkal rendelkezik, ám ez nem kimagasló teljesítmény. Ennek megfelelően a második érv a szimpla statisztikai adatokban rejlik, amely alapján a Rockets számít esélyesnek.

A Rockets 5 pontos favoritnak számít a mostani mérkőzésen.

Harden ma is kiveheti a részét a sikerből. Ma hajnalban 41 pontot szerzett és remélhetőleg maradt még a kezében hasonló mennyiségű pont. (Fotó : Getty Images)

A harmadik érvem pedig a rotáció, ill. a pihentetés lenne. A hazaiak immáron január 5.-e óta a negyedik mérkőzésüket fogják játszani, ami azért igencsak kimerítő lehet, főként úgy, hogy végig utaznia kellett a csapatnak. A Rockets ezzel ellentétben a ma hajnali Hawks elleni mérkőzés előtt január 4.-én lépett utoljára pályára. A Hawks ellen Westbrook pihenőt kapott és lényegében ez a pihentetés, ill. összességében a Rockets rotáció szerintem képes lesz fizikálisan felülmúlni a fáradtabb OKC-t. Persze az OKC-t felesleges leírni, de azért a 76ers, ill.  Nets ellen már kijött a fáradtság első jele. A vendégek keretében szinte mindenkire lehet számítani. Harden továbbra is szórja a pontokat és jelenleg 34,3 pontos átlaga van, rajta kívül Westbrook, Gordon, Capela, House, Tucker és Austin Rivers is játékra alkalmas állapotban. A hazaiak húzóemberei is bevetésre készen. Shai Gilgeous-Alexander a csapat legeredményesebb játékosa, de rajta kívül Schroder, Chirs Paul, Steven Adams is szinte garantáltan játszani fog. A hazaiak részéről viszont fontos kiemelni, hogy elég rövid a pad, hiszen Diallo, Bazley, Ferguson és Muscala az akikre leginkább lehet számítani. Ráadásul a hazai keretből hiányzik Noel, Gallinari, Andre Roberson. Bizakodva várom a mérkőzést, úgy vélem, hogy Westbrook a maga kipihentségével főszereplője lehet a mostani találkozónak és nagyon bízom abban is, hogy a fáradtság most is felüti a fejét az OKC játékában, ill. most fog leginkább megmutatkozni. Harden triplái remélem hajnalba ülni fognak. Ma hajnalban 41 pontot dobott, remélhetőleg most is megismétli ezt. Úgyhogy a fogadásom a vendégek sikerére vonatkozik. Amelyre látható módon csökkenni kezdtek a szorzók, úgyhogy érdemes még “időben” elcsípni a vendég sikert.

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets Fogadási határidő : 03:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Houston Rockets (Győztes) 1,68 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: