b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : OKC Thunder – HOU Rockets – 09/01 03:00

Harden ma is kiveheti a részét a sikerből. Ma hajnalban 41 pontot szerzett és remélhetőleg maradt még a kezében hasonló mennyiségű pont. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 03:00

Az OKC – Rockets mérkőzésen mindenképp egy szoros párharcra számítunk, ugyanis a Rockets ma továbbjuthat öt lejátszott mérkőzést követően az OKC ellen. Persze Chris Paulék ezt a párosítást aligha fogják feladni, ennek ismeretében egy jóval szorosabb és védekezésre hagyatkozó mérkőzésre számítunk. A Rockets egyértelműen a triplákból táplálkozik, amelyet egy koncentrált védekezéssel könnyedén lehet limitálni. Persze Harden-t levédekezni nem a legegyszerűbb, de az OKC már több meccsen is megmutatta, hogy képes 115 pont alatt tartani a Houston csapatát. Az OKC gyengesége leginkább a támadásaiban rejlik, ugyanis elég pontatlan a csapat a palánk alatt, ráadásul az előző meccsen 80 pontot dobtak, ami őrülten alacsony. A várható pontszámadatok alapján 224 pont az, amit maximálisan várhatunk, ennek ismeretében egy három ponttal megnövelt line-ra ajánlunk fogadást, amik a felek lejátszott öt mérkőzésén háromszor “zöldült”.

📊 Ajánlott predikció: 
227.0 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: