b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBA : OKC Thunder – DEN Nuggets – 08/03 22:05

A Denver az első mérkőzést magabiztosan hozta és ma is ők a favoritok. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az OKC – Denver mérkőzés első szorzóit megkaptuk. Őszintén szólva ez a line tökéletes lehet, ugyanis a Denvernél nagy valószínűséggel Jamal Murray, Gary Harris, Wil Barton és Vlatko Cancar játékára nem számíthatunk. Ezen játékosok pedig döntően befolyásolják a Denver játékát és láthattuk legutóbb (szerencsére időben informálódtunk és felvettük a tétünket), hogy a Miami milyen simán kiütötte őket. Az OKC ráadásul fantasztikusan indította az előszezont, illetve ezt követően a Utah Jazz ellen még pihentetni is volt idő a legjobb játékosokat, ráadásul nulla darab hiányzó van a csapatban. Legutóbb 12 ponttal nyert a Denver ellen az OKC és a most említett hiányzók tudatában, illetve a formai különbségeket látva, aligha lesz esélye a Denvernek a győzelemre.

OKC Thunder – DEN Nuggets Fogadási határidő : 22:05
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
OKC Thunder -4.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: